Darren Aronofskys “The Wrestler” fik æren af at blive kåret som årets bedste independent-film ved dette års Spirit Awards, der blev afholdt i går. Mickey Rourke vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle i filmen, der også vandt for bedste cinematografi.

De øvrige priser blev jævnt fordelt mellem andre film. “Milk” vandt to priser for bedste originale manuskript til Dustin Lance Black og bedste birolle til James Franco. “Vicky Cristina Barcelona” fik ligeledes to trofæer, da Woody Allens manuskript og Penélope Cruz’ birolle blev hyldet.

Tom McCarthy vandt prisen for bedste instruktør for “The Visitor”, Melissa Leo fik prisen for bedste kvindelige hovedrolle i “Frozen River” og Charlie Kaufmans “Synecdoche, New York”, som det på forhånd var annonceret skulle modtage Robert Altman-prisen for sit ensemble, vandt også i kategorien bedste debutfilm.

Bedste dokumentar blev “Man on Wire”, mens bedste udenlandske film gik til Laurent Cantets “Klassen”.

Den komplette liste over vindere kan læses på hjemmesiden for Spirit Awards.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Outbound Sith 15 år siden

Der mengler vist et "I" i "Spirit" i overskriften. ;)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 Spanner 15 år siden

Sprit Awards lyder ellers mere festligt
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 cansi 15 år sidenfantastisk tale af Mickey... Holder med ham i nat:D
Gravatar

#4 database 15 år siden

#3 Med fare for at lyde for drengerøvsagtigt. Han er simpelthen for SEJ !
Gravatar

#5 cansi 15 år siden

Hvis han vinder i nat, så bliver det spændende om de producerne kan holde hans tale ned på 45 sek. som der er blevet tildelt til hver vinder som i mine øjne er skandaløs.
Gravatar

#6 database 15 år siden

Sådan som jeg ser det, er der kun to der kan udfordre Rourke i aften. Sean Penn og Frank Langella. Begge har leveret fantastiske præstationer og begge er blevet rost til skyerne for deres roller. Personligt synes jeg også Richard Jenkins spillede glimrende i The Visitor, men tvivler voldsomt på, at han tager oscaren. Det bliver spændende at se, men i mine øjne har Rourke allerede vundet :)
Gravatar

#7 Slettet Bruger [3284603594] 15 år siden

cansi (5) skrev:
Hvis han vinder i nat, så bliver det spændende om de producerne kan holde hans tale ned på 45 sek. som der er blevet tildelt til hver vinder som i mine øjne er skandaløs.


Vinderne af interessante priser får altid lidt længere snor - især hvis deres tale er interessant og ikke bare er massevis af navne, der skal lires af.
Gravatar

#8 cansi 15 år siden

#7

Ja sådan er det altid, men det er lavet om denne gang... Producerne har sat showet til at vare 3 t 15 min. og de agter at holde det siger det.. Men jo self tror jeg at Danny Boyle og Slumdog holdet nok skal få mere tid. Og Heath Ledgers far tror jeg også får et par minutter...
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#3 -

Hah, fantastisk.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: