Før sommerferien forlød det, at Paul Thomas Anderson og Daniel Day-Lewis igen ville arbejde sammen efter succesen med “There Will Be Blood”, som vandt to Oscars. Nu er det nye projekt blevet købt med forventet premiere i slutningen af 2017.

Se også: Paul Thomas Anderson forsvarer Hollywood og superheltefilm

Der er Collider, der skriver, at Focus Features har vundet kampen om at distribuere genforeningen af Anderson og Day-Lewis.

Og med en forventet premiere til slutningen af 2017 så er der noget stort i vente. En sådan dato skriger nemlig på Oscar-ambitioner i 2018.

Der vides endnu ikke meget om det lovende projekt. P.T. Anderson skriver og instruerer naturligvis selv en handling, der angiveligt vil udspille sig i designindustrien i 1950’ernes London.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 7 år siden

Jeg....venter....spændt!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Foxxander 7 år siden

En ny film med Daniel Day-Lewis er en begivenhed i sig selv! Manden vælger jo kriminelt få projekter hans enorme talent taget i betragtning.
Gravatar

#3 Therewillbeblod 7 år siden

Foxxander (2) skrev:
En ny film med Daniel Day-Lewis er en begivenhed i sig selv! Manden vælger jo kriminelt få projekter hans enorme talent taget i betragtning.Det syntes jeg da man skal tage hatten af for. Han er ikke en idiot og skal tjene penge som alle andre, men tror alligevel han vælger sine projekter nøje og det syntes jeg mange store stjerner kunne lære lidt af!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Jack Slater 7 år siden

Jeg mener at have læst et sted, at han seriøst overvejede at stoppe helt med film efter Lincoln.

Skriv ny kommentar: