Tim Blake Nelson er den seneste Hollywood-stjerne til at drage til Arrakis.

Selvom optagelserne af “Dune: Part 2” egentlig sluttede i december sidste år, er det stadigvæk muligt at grave sig frem til nye castmedlemmer.

Det har The Hollywood Reporter gjort. Man har nemlig rapporteret, at “O Brother, Where Art Thou”-skuespilleren er at finde på skærmen, når “Dune: Part 2” begynder at spille på alverdens biograflærreder til efteråret.

Læs også: “Tim Blake Nelson gør comeback som the Leader i ‘Captain America 4’, der også introducerer israelsk superhelt”

Nelson er dermed en del af “Dune”-debutanterne, som også tæller stjerner som Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux og Christopher Walken.

Blandt de tilbagevendende skuespillere finder vi naturligvis Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård og Josh Brolin.

I modsætning til de andre nytilkomne skuespillere, ved vi ikke endnu, hvilken rolle Nelson har æren af at spille. Der er dog masser af karakterer at vælge fra. “Dune”-filmene er baseret på Frank Herberts bog af samme navn fra 1965, som den første film på trods af sin mere end 2,5 time lange spilletid kun tacklede den ene halvdel af.

Denis Villeneuve, som i 2021 år stod bag den første films succes, er endnu engang at finde i instruktørstolen. Han har igen skrevet manuskriptet i samarbejde med Jon Spaihts og Eric Roth.

“Dune: Part 2” får premiere herhjemme den 1. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: