Timothée Chalamet skal spille Willy Wonka i origin-historien “Wonka”

Den unge Hollywood-stjerne Timothée Chalamet skal spille hovedrollen i Warner Bros.’ “Wonka”.

Chalamet er uden tvivl én af de største unge skuespillere, vi har i øjeblikket. Den Oscar-nominerede amerikaner har spillet med i film som “Call Me by Your Name” og “The King”, og han har hovedrollen som Paul Atreides i Denis Villeneuves kommende sci-fi-storfilm “Dune”, der får premiere denne september.

Læs også: “Denis Villeneuve frigiver første trailer til ‘Dune'”

Nu har Chalamet landet endnu en ikonisk rolle. Den her gang er det som den excentriske chokolademager Willy Wonka, der blev skabt i Roald Dahls klassiske børneroman “Charlie og chokoladefabrikken” fra 1964. Willy Wonka er tidligere blevet spillet af Gene Wilder og Johnny Depp i to forskellige fortolkninger af historien fra hhv. 1971 og 2005.

“Wonka” bliver i modsætning til de andre filmatiseringer en origin-historie, der denne gang fokuserer på en ung Willy Wonka og hans eventyr, hvor han møder sine fabriksarbejdere Oompa-Loompaerne. Filmen instrueres af Paul King, der har stået for de to mesterlige “Paddington”-film, der på perfekt vis gør dét, der sagtens blot kunne være en simpel børnefilm, til noget helt specielt for både børn og voksne.

Det samme kan man håbe på, King gør med “Wonka”. Om ikke andet, har han i hvert fald fået en mere end kompetent hovedrolle til jobbet.

“Wonka” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: