Noah Hawley genforenes med en “Fargo”-stjerne på sin kommende prequel-serie til Ridley Scotts science fiction-horror-klassiker “Alien”.

Timothy Olyphant har sluttet sig til “Alien”-castet over for skuespillere som “Don’t Worry Darling”-skuespiller Sydney Chandler, “The End of the F***ing World”-stjerne Alex Lawther og “The Babadook”-skuespiller Essie Davis.

Ifølge Deadline, der først rapporterede nyheden, spiller Olyphant en synth, der agerer mentor for Chandlers karakter, Wendy, et meta-menneske, der har et barns bevidsthed, men en voksens krop.

“Alien”-serien fungerer som en prequel til filmfranchisen, der startede med Scotts “Alien” i 1979, og foregår på Jorden omkring 70 år inden historien om Sigourney Weavers Ellen Ripley begynder.

Olyphant har tidligere arbejdet sammen med Hawley i fjerde sæson af serieskaberens “Fargo”, der fortsætter i universet skabt af Coen-brødrene i 1996-filmen af samme titel. Sæson 5, som tæller stjerner som Jon Hamm, Juno Temple og Jennifer Jason Leigh, har netop haft premiere.

Læs også: “Jon Hamm vil ‘meget gerne’ være en del af MCU”

Hawleys “Alien” får premiere gennem FX på en endnu ukendt premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: