Tom Rothman fra 20th Century Fox har haft besøgt talkshowværten Jim Rome for at fortælle lidt om “Die Hard”-franchisens fremtid, og her har han kunnet afsløre både titlen og plottet til “Die Hard 5”, som begynder optagelser til januar.

Se også: John Moore instruerer “Die Hard 5″.

“A Good Day to Die Hard” bliver filmens titel, afslører Rothman, der også bekræfter, at filmen foregår i Rusland, og at plottet omhandler John McClane, som rejser til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn for nogle kriminelle gerninger. Da han ankommer, viser tingene sig dog at være mere komplicerede, end han regnede med, da terrorister ender med at blive indblandet.

Hvem der skal spille McClane Jr. er endnu ikke sat i sten, og det er ligeledes ikke besluttet, om filmen skal laves med henblik på en såkaldt ‘PG-13’ eller en ‘R-rating’, der har noget med aldersgrænse for biografpublikummet at gøre. Derudover har Mary Elizabeth Winstead for nylig udtalt, at hun højst sandsynligt ikke vender tilbage som McClanes datter.

“A Good Day to Die Hard” instrueres af John Moore (“Max Payne”) ud fra et manuskript af Skip Woods. Filmen står til at ramme biograferne i første halvår af 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (48)
Gravatar

#21 Babo84 10 år siden

#18

Tja.. nu er det ikke fordi John McTiernan er nogen virtuos instruktør. Ja, Die Hard blev en actionklassiker, men han har ingen særlig stil, som gør ham noget særligt. Jeg er med på, at der findes masser af glimt i øjet i filmen (synes egentlig også der er det i de andre).
Gravatar

#22 BN 10 år siden

Collateral (20) skrev:
Mit indlæg omhandlede, som du tilsyneladende har fanget, filmen selv.


Jo, det HAR jeg fanget. :-)

Collateral (20) skrev:
Det er imidlertid nok Willis' præstation der giver 1eren meget af sin personlighed.


Helt bestemt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 Collateral 10 år siden

#22: Beklager den fjollede formulering. Er nok ikke velbevandret nok i serien til egentlig at diskutere den i dybden. Etteren synes jeg dog rigtig godt om.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#24 Batsy 10 år siden

Gad da godt se Vincent Cassel som skurk han kan sagtens formå at skabe en mindværdig skurk:D, og så skal der jo være en sekundær håndlanger- http://www.imdb.com/name/nm0847727/ mabye
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#25 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (13) skrev:
A Good Day to Die Hard? Ha ha - lyder som en replik Arnold ville fyre af
Synes det er fint nok og i bund og grund skide ligegyldigt hvad de kalder skidtet her. Jeg ser hellere at filmen lykkes og i øvrigt synes jeg faktisk at det er MEGET uopfindsomt at kalde film for 3,4,5 osv. Det i sig selv antyder jo hvor upersonligt skidtet er!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#26 Djibyman 10 år siden

Hvorfor ikke give instruktør stolen til John McTiernan, han har lavet de 2 eneste fede af dem.
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#27 Babo84 10 år siden

#25

Det er vel hvad det er. En Die Hard 5 og ikke en eller anden tåbelig og ufrivilligt komisk titel som denne (nu vi snakker om titler og ikke resultatet). Synes det lyder tåbeligt. Det andet er måske nok uopfindsomt men ikke tåbeligt ;)
Gravatar

#28 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (27) skrev:
Det andet er måske nok uopfindsomt men ikke tåbeligt ;)
Men jeg kan se ikke se det tåbelige i titlen, mere end den tåbelighed der generelt passer til actionfilm! Så i det mindste har de da gidet, fremfor blot at gøre som med Saw!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#29 IK 10 år siden

Come on TN! :) A Good Day to Die Hard lyder som en film Martin Lawrence ville medvirke i. En fed titel kunne være: 'In Russia they DIE HARDEST'
Gravatar

#30 Kruse 10 år siden

In Soviet Russia Hard Die!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: