New Line Cinema har udsendt de to første tv-spots til “The Final Destination”, det fjerde kapitel i serien om en håndfuld unge mennesker, der må kæmpe for ikke at omkomme på fantasifuld vis.

De to tv-spots samt filmens tidligere udsendte trailer kan ses her.

Den nye historie om de vilde konsekvenser i dødens plan lægger ud med en teenagers skrækindjagende forvarsel om en frygtelig og dødbringende ulykke under et racerløb. Takket være sit forsyn lykkes det ham og en håndfuld andre tilskuere at overleve tragedien – men derpå går det op får dem, at døden ikke har i sinde at lade dem slippe…

David Ellis, der også instruerede “Final Destination 2”, står atter bag kameraet på det nye kapløb med døden, der denne gang er lavet i 3-D. Filmen får premiere i USA til august.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Morpheus 14 år siden

Glæder mig til den, selvom 3'eren var en stor skuffelse. Men de to første er squ fede!
Gravatar

#2 mjdigital 14 år siden

Fede film :) glæder mig lidt til at se den.
Gravatar

#3 hooked 14 år siden

Har kun set én 3-D film, og det var Postmand Per i Legoland :-D
Hvor kan man se 3-D film med fuld effekt??
Gravatar

#4 Morpheus 14 år siden

# 3.

Du skulle være taget ind og se Monsters Vs Aliens der havde rigtig fed 3D effekt. Desværre kører den ikke mere, men Ice Age 3 kører i bio lige nu. Den har dog ikke lige så god 3D-effekt, men nogle steder i filmen, blandt andet når det sneer, kan man rigtig se hvor fedt det er.
Gravatar

#5 hooked 14 år siden

Okay, men hvor bør/kan man se dem med rette effekt?
Gravatar

#6 Michael Andersen 14 år siden

#5 Du bor i Tønder? Det nærmeste er vist biografen i Sønderborg. Der har de det samme 3D-udstyr, som vi har i Klovborg, så det kan jeg godt anbefale ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#7 hooked 14 år siden

Takker mester :-D

Skriv ny kommentar: