Dyr skade: “Mission: Impossible – Fallout” er franchisens suverænt dyreste, hvilket skyldes Tom Cruises stuntskade.

“Rogue Nation” kostede 170 millioner dollars, men det er vand ved siden af den nye “Fallout”, der har kostet 250 millioner dollars.

Den høje pris skyldes blandt andet en ankelskade til Tom Cruise som følge af et stunt til en scene – se uheldet her.

Derfor måtte optagelserne sættes på pause i otte uger, hvilket betød otte ugers ekstra løn til cast og crew, skriver The Hollywood Reporter.

Som et plaster på såret så er “Mission: Impossible – Fallout” i USA åbnet bedst af alle film i franchisen.

En skuespiller-kollega til Tom Cruise ville aldrig lave sine egne stunts, fordi det er for dyrt, hvis det går galt – læs om det her.


Vis kommentarer (4)

#1 Pistolprinsen 2 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 kblood 2 år siden

Ja, det giver da nu heller ikke rigtigt mening at han laver alle sine egne stunts. Det er nok mest for hans eget egos skyld og et forsøg på at bruge det som noget publicity.

Men man kan så heller ikke rigtigt vide om det fungere... altså hvis nu filmen får et underskud på 100 millioner, så ved man da at et eller andet har fejlet og de dyre stunts nok ikke har hjulpet på det, men får filmen overskud er det ret svært at vurdere hvor meget af det overskud der skulle tillægges disse stunts han selv har lavet.

#3 desy22 2 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#2 tja det er jo svært at vide, men han har vel været top 5 action stjerne de sidste 20-25 år, så måske der er noget om at det ikke er helt dumt ?

selvfølgelig skal folk betales hvis han kommer til skade og produktionen bliver udskudt som her, men siden prisen steg 80 million af dem der dollars, på grund af udskydelsen er der jo i hvert fald nogen der er blevet betalt.

om det giver en bedre film skal jeg ikke kunne udtale mig om, men det kan da i hvert fald ikke skade hans image som action stjerne.

Skriv ny kommentar: