Marvel Studios har endnu ikke meldt noget ud. Så nu gør “Spider-Man”-skuespilleren Tom Holland det. Den nye Spider-Man får som minimum en trilogi.

Se også: Sony trækker måske Spider-Man ud af MCU igen efter “Homecoming 2″

Det er titelrollen, Tom Holland, der nu selv afslører planerne for en trilogi:

”Jeg ser virkelig frem til at udforske de forskellige måder, som han kan vokse op og gå igennem puberteten på… Ja, der kommer en Spider-Man 2 og 3,” siger Holland til Allocine.

Det interessante spørgsmål er så, om den tredje film bliver en del af MCU eller Sony-Marvels nye SMU.

Således har Marvel Studios kun kontrakt på “Spider-Man”-franchisen til og med en sequel til “Homecoming”, der får premiere i 2019.

Derefter er karakteren igen Sony-Marvel-ejendom. Og de er som bekendt på vej med et eget SMU opbygget omkring netop “Spider-Man”-universet, hvor “Venom” bliver den første film, som siden bliver fulgt op af “Silver & Black”.

Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 6. juli.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Er jeg den eneste der ikke gider de her superhelte film mere? Ser ud til samtlige studier vil lave deres egne franchises på IP de tilfældigt har retten til..
De er jo allesammen mere eller mindre ens, på nær nogle få.. Logan er en af de bedste film jeg har set længe,og den første Deadpool var utroligt underholdende,men alle de andre ironman/captain america/thor og whatever,ligner alle hindanden,og er begyndt at blive mega kedelige.
Gravatar

#2 BlackJesus 6 år siden

Forstår slet ikke al den hype om Logan. Den er udmærket, men heller ikke mere. Historien er rimelig kliche.
Gravatar

#3 6pac 6 år siden

Tsunamijhoe (1) skrev:
Er jeg den eneste...


Jep, du er en unik blomst, måske endda et snefnug.
Gravatar

#4 Tsunamijhoe 6 år siden

6pac (3) skrev:
Jep, du er en unik blomst, måske endda et snefnug.

Det er jeg helt sikkert ikke,snefnug findes ikke i min vægtklasse..Og hvis jeg er en blomst,så må det nok være en brændenælde eller en tidsel!

Skriv ny kommentar: