Skuespilleren, som har spillet den seneste udgave af “Spider-Man” har nået sit bristepunkt i forbindelse med sit seneste projekt.

Tom Holland tager en pause fra skuespil på ét år. Efter at have været både producer og hovedrolleindehaver på den aktuelle krimiserie “The Crowded Room” blev det for meget for Holland. Det udtaler han i et interview med Extra, som du ser længere nede i artiklen.

Holland spiller rollen som Danny Sullivan: En person, som bliver arresteret i sommeren 1979 for sin involvering i et skydderi i Rockefeller Center. Sullivan er inspireret af den afdøde voldsforbryder Billy Milligan, som skulle i retten for seksuelt overgreb og røveri. Milligan fik som den første dømte i USA en mildere straf som følge af diagnosen personlighedsspaltning. Arbejdet med karakteren var mentalt hårdt for Holland, som både jonglerede med ubehagelige følelser i sit skuespil og daglige problemer på settet som producer. Undervejs i optagelserne var Holland hårdt presset og var på grænsen til at barbere sit hår af for at komme af med rollen igen. Heldigvis stoppede han sig selv inden.

Holland ser derfor frem til at passe på sig selv og få lidt ro på. Han er stolt over det arbejde, han har lavet på produktionen.

“The Crowded Room” har premiere i dag, den 9. juni på Apple TV+. Udover Holland i hovedrollen inkluderer castet Amanda Seyfried, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott og Henry Eikenberry.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: