Efter pressen for “Guardians of the Galaxy vol. 3” var overstået, satte James Gunn sig ned med Peter Safran for at finde DC’s næste store stjerner.

I løbet af den seneste tid har DC Studios-chefer Safran og Gunn set samtlige auditionvideoer igennem for skuespillere til den kommende “Superman: Legacy”. Nu er der sket nyt i forløbet. Deadline har hørt fra en kilde tæt knyttet til produktionen, at den første runde auditions over for Gunn og Safran kommer til at forløbe inden for de næste par dage.

Skuespillerne, som skal møde op for at spille Clark Kent/Superman, er Nicolas Hoult, David Corenswet og Tom Brittney. Til rollen som Louis Lane er der rygter om, at Emma Mackey, Rachel Brosnahan og Phoebe Dynevor skal lave en fysisk audition. Ifølge kilden, som Deadline har været i kontakt med, kan der komme flere personer på listen, men disse navne skulle gerne være sikre bud.

Særligt for skuespillerne nævnt er, at næsten ingen af dem har erfaring inden for superheltegenren. Den eneste er Nicolas Hoult, som har spillet Hank McCoy/Beast i “X-Men”-franchisen; fra “X-men: First Class” i 2009 og frem til “X-Men: Dark Phoenix” i 2019. Fælles for skuespillerne er imidlertid, at de hver især har et par store serier eller film i deres filmografi. Hvem der ender med at blive castet, bliver spændende at følge med i.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: