“Captain Marvel” får topkarakteren A hos Cinemascore.

Den er åbnet gigantisk som den næststørste MCU-film nogensinde globalt – læs om det her.

Det er dog ikke i sig selv ensbetydende med, at publikum kan lide “Captain Marvel”, men det gør de.

Cinemascore-meningsmålingen er netop blevet offentliggjort. Her får “Captain Marvel” topkarakteren A, som kun har A+ over sig.

Dermed tyder det mere og mere på, at den negative bruger-score hos Rotten Tomatoes til “Captain Marvel” er et udtryk for en koordineret troll-aktion frem for en reel utilfredshed hos det brede biograf-publikum.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 spedisci 5 år siden

Nu fik jeg endelig set den. Må indrømme den er .. Meh..
Det er en ok film, og hun gør det fint i rollen. Men det er virkelig en solofilm skåret helt efter Marvel-skabelonen, som man efterhånden har set en 5-10 gange.Humoren virker ret fortærsket og man forsøger at bruge Nick Fury som komisk sidekick, hvilket virket malplaceret. Filmen er virkelig forudsigelig, selv efter Marvel standarder og hele Skrull/Kree misæren førte en tilbage til dengang superheltefilm var ufrivilligt komiske.
Gravatar

#2 Martin2017 5 år siden

Velkommen til 2019, hvor din mening altid er forkert, og du er en troll hvis du har en anden mening end mig. Kritikere har nu åbent adgang til lyve i filmanmeldelser bare for at blive inviteret tilbage.
Gravatar

#3 Finderup 5 år siden

Jeg synes det var en rigtig god film. Min søster og jeg så den i torsdags og hun kunne også godt lide den.
Det var en rigtig Marvel film, hvad mere kan man forlange?
Skal se den igen i weekenden, og glæder mig!!
Gravatar

#4 Pistolprinsen 5 år siden

Den film var ganske enkelt fantastisk - masser af action, CGI og plot tvists - som en go' underholdningsfilm skal være...
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#5 megamdk 5 år siden

#2
Lige mine ord :-)
Sådan Morten! Du må da næsten være blevet våd i bukserne, af at kunne rapporter ovenstående nyhed :-D
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

den er præcis som man forventer en marvel film skal være, god underholdning, god action, visuelt imponerende og bare som en marvel film nu skal være :D

på godt og ondt kan man sige, der vil selvfølgelig være mange som efter 20+ film med "samme" opskrift, er lidt træt af det, og det er også helt fint :D
Gravatar

#7 Justin 5 år siden

Hvis den ene side er uenig med dig, må du lede til du finde en side er enig
Gravatar

#8 Tegningen 5 år siden

"...brede biograf-publikum"

Nu er det sjælden at en person som er negativ stemt over en film tager i biografen og ser den. Så biograf publikum vil til alle dage være overvejende positiv stemt over for filmen.
Gravatar

#9 Mejse 5 år siden

#8 det er jo bare ikke rigtigt :)
Gravatar

#10 IBA 5 år siden

Den var ok. Og heller ikke mere end det. Den blegner fuldstændig i forhold til Infinity War. Uanset hvad, så kommer Marvel til at tjene kassen på den som altid. Det er en cash-cow.

Skriv ny kommentar: