“Captain Marvel” får topkarakteren A hos Cinemascore.

Den er åbnet gigantisk som den næststørste MCU-film nogensinde globalt – læs om det her.

Det er dog ikke i sig selv ensbetydende med, at publikum kan lide “Captain Marvel”, men det gør de.

Cinemascore-meningsmålingen er netop blevet offentliggjort. Her får “Captain Marvel” topkarakteren A, som kun har A+ over sig.

Dermed tyder det mere og mere på, at den negative bruger-score hos Rotten Tomatoes til “Captain Marvel” er et udtryk for en koordineret troll-aktion frem for en reel utilfredshed hos det brede biograf-publikum.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 spedisci 2 år siden

Nu fik jeg endelig set den. Må indrømme den er .. Meh..
Det er en ok film, og hun gør det fint i rollen. Men det er virkelig en solofilm skåret helt efter Marvel-skabelonen, som man efterhånden har set en 5-10 gange.Humoren virker ret fortærsket og man forsøger at bruge Nick Fury som komisk sidekick, hvilket virket malplaceret. Filmen er virkelig forudsigelig, selv efter Marvel standarder og hele Skrull/Kree misæren førte en tilbage til dengang superheltefilm var ufrivilligt komiske.
Gravatar

#2 Martin2017 2 år siden

Velkommen til 2019, hvor din mening altid er forkert, og du er en troll hvis du har en anden mening end mig. Kritikere har nu åbent adgang til lyve i filmanmeldelser bare for at blive inviteret tilbage.
Gravatar

#3 Finderup 2 år siden

Jeg synes det var en rigtig god film. Min søster og jeg så den i torsdags og hun kunne også godt lide den.
Det var en rigtig Marvel film, hvad mere kan man forlange?
Skal se den igen i weekenden, og glæder mig!!
Gravatar

#4 Pistolprinsen 2 år siden

Den film var ganske enkelt fantastisk - masser af action, CGI og plot tvists - som en go' underholdningsfilm skal være...
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#5 megamdk 2 år siden

#2
Lige mine ord :-)
Sådan Morten! Du må da næsten være blevet våd i bukserne, af at kunne rapporter ovenstående nyhed :-D
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

den er præcis som man forventer en marvel film skal være, god underholdning, god action, visuelt imponerende og bare som en marvel film nu skal være :D

på godt og ondt kan man sige, der vil selvfølgelig være mange som efter 20+ film med "samme" opskrift, er lidt træt af det, og det er også helt fint :D
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

Hvis den ene side er uenig med dig, må du lede til du finde en side er enig
Gravatar

#8 Tegningen 2 år siden

"...brede biograf-publikum"

Nu er det sjælden at en person som er negativ stemt over en film tager i biografen og ser den. Så biograf publikum vil til alle dage være overvejende positiv stemt over for filmen.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 det er jo bare ikke rigtigt :)
Gravatar

#10 IBA 2 år siden

Den var ok. Og heller ikke mere end det. Den blegner fuldstændig i forhold til Infinity War. Uanset hvad, så kommer Marvel til at tjene kassen på den som altid. Det er en cash-cow.

Skriv ny kommentar: