Lionsgate har udsendt den første trailer til “The Twilight Saga: Breaking Dawn”-stjernen Taylor Lautners første store film udenfor den populære filmserie – “Abduction”.

Se traileren her.

Nathan Harper har altid følt, at han lever en anden persons liv. Da han en dag ved et tilfælde finder et billede af sig selv som dreng inde på en hjemmeside for forsvundne personer, går det op for ham, at han altid har levet en andens liv.

Hans problemer bliver dog hurtig overskygget af andre mere presserende sager, da en gruppe lejemordere pludselig kommer efter ham. På flugt med den eneste person han kan stole på – sin nabo – må Nathan opklare det ene mysterium for at komme til bunds i det andet.

Lautner har hovedrollen som Nathan Harper imens naboen spilles af Lily Collins. Derudover medvirker bl.a. også Alfred Molina, Michael Nyqvist og Sigourney Weaver.

“Abduction” gør klar til bortførelse i danske biografer 29. september.

Se også: Taylor Lautner er Hollywoods højest betalte teenageskuespiller.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Raver 11 år siden

Den film ser bare kedelig ud for at være ærlig. Plottet virker uinteresant og Taylor virker bare forkert i den rolle og de der action sekvenser er vidst lidt over det level man ser hovedepersonen gøre i ringen som bryder. >_>
Gravatar

#2 Lawman. 11 år siden

Nøj hvor ser den bare fed ud!!!...
Gravatar

#3 a2g 11 år siden

Det var da godt nok 2 kommentarer der ligger i hver deres ende af skalaen :P. For mit vedkommende ligner det en værre omgangs teenage actionbrag, bliver sgu et no go fra min side, skyder på omkring 4,7 i på imdb, måske 5 fordi en masse tøser stemmer på det der omvandrende vaskebræt
Gravatar

#4 x marks the spot 11 år siden

Apple product placement much??
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#5 X&O 11 år siden

Er det bare mig eller har Taylor Lautner kun halvandet ansigtsudtryk? Jeg gad ikke engang se traileren færdig, så dårligt ser det ud.
Gravatar

#6 Baby Strong 11 år siden

Hva fanden laver Michael Nyqvist og Sigourney Weaver ! Det er langt under deres niveau..
Gravatar

#7 Lars.dk 11 år siden

lame lame lame...............glæder mig til at Roger Ebert har haft gang i den.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#8 Babo Rises 11 år siden

Alt med Taylor.
Gravatar

#9 Nicki52 11 år siden

Skal nok se den film i biffen med flere hundrede Taylor fans - fordi Weaver, Molina og Nyqvist er med. Desuden har jeg glædet mig til at se Michael i en amerikansk film. Også Noomi Rapace, hun er grunden til at jeg skal se Sherlock Holmes 2. Jeg håber ikke hende engelsk er så dårligt som i Daisy Diamond.
Men Taylor er forkert til rollen. Jeg tror ikke rigtigt på at han er oprevet. Jeg er også sikker på traileren er meget bedre end filmen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#10 Lawman. 11 år siden

#3, mit indlæg var nu lettere ironisk, men det er ikke altid nemt at få ironien med på nettet:)

Skriv ny kommentar: