Trailer til George A. Romeros nye zombiefilm “… of the Dead”


George A. Romero, der tidligere har stået bag zombiefilmene “Night of the Living Dead”, “Dawn of the Dead”, “Day of the Dead”, “Land of the Dead” og “Diary of the Dead”, fortsætter zombieserien med den seneste film – som denne gang blot har fået titlen “… of the Dead”.

En trailer til filmen er netop blevet udsendt og kan ses her.

“… of the Dead” følger de overlevende på en lille nordamerikansk ø, der trues af de frådende zombier. Alligevel kan øboerne ikke få sig selv til at slå til mod de levende døde, der bl.a. består af deres familiemedlemmer og kærester. En rebel beslutter sig for at jage og slå alle de zombier, han kan finde, ihjel, men som straf bortvises han fra øen.

Tilbage på fastlandet møder han en lille gruppe overlevende, der søger en oase, hvor de kan opbygge et nyt liv. Han sejler dem over på øen, men til deres rædsel opdager de, at øboerne har låst zombierne inde i deres hjem og foregiver, at de lever normale familieliv – med dødelige konsekvenser. “… of the Dead” stiller spørgsmålet, ingen af Romeros film tidligere har stillet: Kan de levende nogensinde leve side om side med de levende døde?

Filmen får amerikansk premiere senere på året.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Bardoboy 12 år siden

Synes virkelig ikke de film siger mig noget som helst!
Gravatar

#2 filmz-Kadann 12 år siden

I lyset af de sidste to afbrændere fra Romero, har jeg ikke travlt med at få set denne, selvom den ser moderat bedre ud.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 natterjack 12 år siden

Hvor er det trist at navnet "Romero" ikke længere er associeret med de bedste zombie-film, men de dårligste. Jeg troede bunden var nået med Land of the Dead, men Diary of the Dead var så skræmmende dårlig at de næsten gjorde ondt.
Gravatar

#4 simonselvfed 12 år siden

#3

Jeg erklærer mig smertefuldt enig med dig... Romero var førhen et kvalitetsbrand, der sikrede at zombierne ikke bare åd mennesker, men nærmest havde gang i en løbende social kritik. Han var jo repræsentant for dem, der lagde sociale undertoner i gysere og sci-fi film og bød ind med mere end uhygge eller prangende effekter.

Det er lidt trist for de hardcore zombiefans, da han jo er den ny-klassiske zombies fader... men jeg hører at zombierne selv er ligeglade :-)
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#5 filmz-rasmusg 12 år siden

jeg kunne nu meget godt lide diary of the dead... men må da indræmme romero langt fra er i storform.

#3 uden at ville kloge for meget i det vil jeg da mene at både Land of the deda og DIary har flere eksempler på en social kritik - så der er jeg ikke helt enig. Han er måske bare ikke så subtil i sin stil som tidligere.
Gravatar

#6 d0rk 12 år siden

Oh my god hvor ser det tåbeligt ud.
Han burde have stoppet med at lave film langt tid inden Land of the Dead...
Gravatar

#7 Highland Park 12 år siden

Alene den tåbelige titel signalerer, at Romero er løbet tør for gode idéer.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 Morpheus 12 år siden

Jeg syens nu den ser rigtig fed ud og glæder mig hver gang der kommer en ny Romero film. Ja, okay, Land of the Dead var måske mindre god, men Diary of the Dead synes jeg var en rigtig vellykket zombie film.
Gravatar

#9 Highland Park 12 år siden

Traileren siger mig virkelig ikke noget - bortset fra at det lader til, at filmen byder på gode effekter.
Men nu hvor jeg har læst beskrivelsen ovenfor, synes jeg faktisk, at historien lyder ganske interessant. Om det så bliver en seværdig, vellykket film må tiden vise. Jeg har ikke de store forventninger.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 x marks the spot 12 år siden

Den albue, der bliver givet ved 00:21 slår vist alle rekorder! Haha..
Romero's film virker til at blive mere og mere amatøragtige. Håber ihvertfald at den titel er midlertidig indtil de finder på noget mere opfindsomt. Sørgeligt.
"Do, or do not. There is no try".

Skriv ny kommentar: