Michael Bay har vippet James Cameron af pinden som den mest succesfulde instruktør i Kinas historie. “Transformers: Age of Extinction” er med en indtjening på 222 millioner dollars blevet den mest populære film i verdens anden største filmmarked foran netop James Camerons ”Avatar”.
Se også: [url=/michael-bay-er-ligeglad-med-om-du-hader-transformers-age-of-extinction[/url]Michael Bay er ligeglad med, om du hader “Transformers: Age of Extinction”
Michael Bays seneste actionbrag har da også gjort alt for at vinde kinesernes hjerter. To af landets mest populære skuespillere, Li Bingbing og Han Geng, medvirker i “Transformers: Age of Extinction”, og store dele af filmen udspiller sig i Beijing og Hong kong.
Som et led af markedsføringen postede flere af filmens skuespillere videoer, hvor de ønskede 10 millioner gymnasieelever held og lykke med deres eksaminer.
“Transformers: Age of Extinction” klarer sig også godt i resten af verden, hvor den har skrabet 400 millioner dollars ind på blot 12 dage.
Filmen får premiere i de danske biografer på torsdag, hvor du også kan læse vores anmeldelse af filmen.
#71 Lawman. 10 år siden
#72 Riqon 10 år siden
Jeg syntes bestemt, der dukkede én op omkring 16:11 dansk tid? :)
I øvrigt overrasker det mig ikke, at Kina er usædvanligt glade for slåssende kæmperobotter.
#73 Lawman. 10 år siden
Knekker - du har stadig ikke svaret på hvorfor de andre film i serien ikke har nydt så stor succes i Kina, og det først er med 4'eren hvor der er kinesisk cast og handlingen foregår i Kina at salget pludselig boomer? Er det tilfældigt?
#74 Kviesgaard 10 år siden
Jeg har kun været i stand til, at finde box office tallene for Kina for TF1. De lød på 43,4 mio. $, hvilket kun er en brøkdel af, hvad TF4 har formået at omsætte indtil nu.
Men måske er TF1 heller ikke en kvalitets-film set med knekkers øjne?
#70
Min 10-årige indre dreng føler sig så til gengæld taget godt og grundigt taget ved næsen af TF1 - TF3.
Hvad angår TF-filmenes kommercielle succes, så er min egen bekymring, at det her er stadiet før, at boblen brister, ligesom vi kender det fra henholdsvis IT-aktierne ( 2000 ) og boligmarkedet ( 2008 ). Tingene foregår i et rasende tempo og der tjenes styrtende med penge og folk i branchen tror nu pludselig, at træerne vokser ind i himlen.
Det gør de som bekendt ikke, og den dag kurven knækker får det ikke kun konsekvenser for den pågældende branche eller marked, som boblen opstod i, men breder sig som ringe i vandet og påvirker hele samfundet.
Fandt i øvrigt den her artikel om Spielberg, som er inde på noget af det samme:
http://www.hollywoodreporter.com/news/steven-spielberg-predicts-implosion-film-567604