Vi har i et godt stykke tid vidst, at J.J Abrams ikke ville vende tilbage bag kameraet, når optagelserne til den tredje film i det rebootede “Star Trek”-univers ville begynde, eftersom instruktøren har travlt med “Star Wars: Episode VII”.

Se også: ”Transformers”-manuskriptforfatter kæmper for at instruere “Star Trek 3″

For et par uger siden blev det så rygtet, at manuskriptforfatteren Roberto Orci, der sammen med Alex Kurtzman stod bag drejebøgerne til de to tidligere film i franchisen og samtidig har arbejdet på blandt andet “The Amazing Spider-Man 2” og “Transformers: De faldnes hævn”, var interesseret i at få sin instruktørdebut med den tredje film om Kirk, Spock og de andre fra Starfleet.

Nu kan Deadline så bekræfte, at Orci er i forhandlinger om at instruere filmen. Hjemmesiden nævner, at Orci er klar favorit til instruktørjobbet.

Filmstudiets plan er, at den tredje, endnu unavngivne “Star Trek”-film skal ramme biograferne verden over i 2016 på franchisens 50-års jubilæum. Det forventes også, at rollebesætningen fra de to tidligere film vender tilbage, når optagelserne begynder engang næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

Godt eller skidt?

Jeg forventer mest skidt. Men det er bare min egen subjektive holdning, som jeg lægger for dagen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Aggeri 8 år siden

Meget skidt hvis du spørger mig :)

Skriv ny kommentar: