Megan Fox blev fyret fra “Transformers: Dark of the Moon” tilbage i 2011, fordi hun sammenlignede Michael Bay med Adolf Hitler. Derfor er det måske skæbnens ironi, at netop Hitler ser ud til at medvirke i den kommende “Transformers: The Last Knight”.

Se også: Kong Arthur-skuespiller spiller Kong Arthur i “Transformers 5″

Det er The Guardian, der skriver, at Winston Churchills tidligere hjem er blevet indsvøbt i flag med hagekors på optagelserne til den femte “Transformers”-film.

Der spekuleres nu i, om Anthony Hopkins netop skal spille Churchill, der måske så får hjælp af Optimus Prime og de andre Autobots i kampen imod nazisterne.

Tidsrejse-temaet er i hvert fald slået an til “The Last Knight”, hvor Kong Arthurs troldmand Merlin har en genstand, som Optimus Prime må generhverve for at kunne skabe liv igen på sin hjemplanet, Cybertron.

Hvordan nazisterne så passer ind i den tidsrejse-ligning, det vides endnu ikke.

“Transformers: The Last Knight” får premiere d. 23. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 X&O 7 år siden

Nu har jeg ikke set en eneste Transformers film, oprindeligt fordi jeg synes præmissen var for dum, efterfølgende fordi filmene blev haglet ned. Men jeg må da sige at min oprindelige holdning bliver gjort til skamme af det her nye plot. Det kan ikke rigtig blive værre i min optik, så måske det ender med at blive bedre film? Under alle omstændigheder skal den da nok ende med at blive en økonomisk succes ligesom de andre film i serien.
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

#1 Ikke forstå du ikke gider se dem, fint som bare underholdning :)
Folk kan sige hvad de vil om Bay, men man bliver underholdt, og det må Bay haderne jo åbenbart også blive siden de kan blive ved med at fortælle os andre hvad det er for noget lort han laver hver gang :D
Gravatar

#3 cain 7 år siden

Riddere. Troldmænd. Nazister.. kæmpe robotter. En hund med epilepsi.


Folkene bag Iron sky må værre grønne af misundelse
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

Ak ja. Ser ikke film fordi de bliver haglet ned. Måske man skulle danne sig sin egen mening.

Hitler og Churchill i en Transformers film? Det bliver episk
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 X&O 7 år siden

Star Trek fever (4) skrev:
Ak ja. Ser ikke film fordi de bliver haglet ned. Måske man skulle danne sig sin egen mening.


Nu kan jeg jo ikke se alle film, så jeg er nødt til at vælge, og min dømmekraft fejler sådan set ikke noget. Men du synes måske at Transformers-filmene (2-4) har været gode film, som jeg er gået glip af?
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

#5 Ikke sikkert du er gået glip af noget :) Ingen der ved hvor travlt du har hver dag :) Men sådan en dag med tømmermænd eller lørdag aften man bare gerne vil se hjerne død action, så fejler disse film altså ikke noget :)
Gravatar

#7 MOVIE1000 7 år siden

Glæder mig til når de sælger legetøj, Enten vil Hitler figuren blive revet ned fra hylderne eller så er det den der står tilbage.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Geekalot 7 år siden

#7 haha ja, de skal nok ikke regne med den figur vil blive solgt ret meget i Tyskland. Men i disse tider kunne man godt frygte lidt den ville blive revet væk.
Gravatar

#9 sonofsun 7 år siden

Geekalot (8) skrev:
#7 haha ja, de skal nok ikke regne med den figur vil blive solgt ret meget i Tyskland. Men i disse tider kunne man godt frygte lidt den ville blive revet væk.


Så vidt jeg husker er alt der bare minder om at kunne relatere til nazisterne, ganske forbudt at sælge i tyskland.

Og uanset kunne jeg ikke forestille mig at et amerikansk legetøjs mærke ville turde at producere, og markedsføre en hitler figur.
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#9 Ved godt alt er forbudt der :) hehe. Ved jeg også #7 ved hehe

Tror heller ikke de tør at producere noget der bare giver en anelse af nazisme i lejetøj. Og heldigvis. Vi kan alle rende rundt med hvad vi mener, men vi ved næsten forhåbentlig også hvad er rigtig og forkert.

Skriv ny kommentar: