“Tron: Legacy” troner i toppen af den amerikanske boxoffice-liste


Muligvis takket være en lang række marketingkampagner formåede “Tron: Legacy” at få hevet amerikanerne i biografen i stor stil i åbningsweekenden, hvor den havde en pæn omsætning på 43 mio. dollars.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “Tron: Legacy”-interview med Jeff Bridges og co.

Filmens skal dog også klare sig godt i de kommende uger, hvis dens store budget på 170 mio dollars skal tjenes ind.

Yogi Bear” kom ind på boxoffice-listens 2. plads med en skuffende omsætning på 16 mio. dollars, hvilket indikerer, at biografpublikummet ikke altid går i ekstase over talende CGI-dyr. Filmen har et budget på 80 mio. dollars.

Noget kunne også tyde på, at Johnny Depps efterhånden aldrende stjerneappeal er ved at miste glansen, idet sidste uges nr. 2, “The Tourist”, røg ned på 5. pladsen. Den 100 mio. dollars dyre film har efter 2 uger kun omsat for 30 mio. dollars.

Endnu værre gik det for komedien “How Do You Know”, der på dansk har fået den komma-manglende titel “Alt hvad du har”. Filmen, der er instrueret af “Det bli’r ikke bedre”-instruktøren James L. Brooks og har Reese Witherspoon, Jack Nicholson, Paul Rudd og Owen Wilson på rollelisten, omsatte for blot 7,6 mio. dollars.

Dermed ser filmen ud til at blive en dundrende økonomisk fiasko, idet budgettet ligger på hele 120 mio. dollars – hvoraf en stor bid sandsynligvis er gået til løn til filmens stjerner.

Se også: Trailer til spionthrilleren “The Tourist” med Johnny Depp og Angelina Jolie.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Bardoboy 10 år siden

Ser frem til at skulle ind og se den!
Gravatar

#2 filmz-T-bird 10 år siden

Jeg ved ikke om jeg skal se Tron Legacy, men jeg synes det virker lidt dumdristigt at smide så mange penge efter en toer til en film mange aldrig har hørt om. Jeg havde i hvert fald aldrig hørt om Tron før denne toer udkom. Jeg tror jeg vil se etteren først hvis jeg skal se Legacy.
Gravatar

#3 -sippo- 10 år siden

Jeg blev viterlig glad da jeg så den film, havde forventet et typisk hollywood rape.
Men det holde sig til stilen, fantastisk scenografi, og en pissefed lydscene.
jeg troede slet ikke der var nogle der turde lave sådanne film, med sådan et budget.
Gravatar

#4 tiany 10 år siden

T-bird (2) skrev:
Jeg ved ikke om jeg skal se Tron Legacy, men jeg synes det virker lidt dumdristigt at smide så mange penge efter en toer til en film mange aldrig har hørt om. Jeg havde i hvert fald aldrig hørt om Tron før denne toer udkom.


Det er nok fordi du er 13 år for ung til at kunne huske originalen :D

Jeg tror flere 80er-børn kan huske TRON... Men selvfølgelig skal Legacy også kunne lokke 15-årige i biffen.

Jeg anbefaler i øvrigt også TRON Legacy... flot film.
Valar morghulis
Gravatar

#5 jesper p. 10 år siden

Jeg glæder mig rigtig meget til at se Tron: Legacy - ikke mindst fordi det er en længeventet oplagt mulighed til at få genset den fantastiske forgænger!

#2 Du har ret, det er dumdristigt, og du er bestemt ikke den eneste, der undrer dig. I sin tid havde Walt Disney ry for at turde en masse ting med sine projekter. Siden er der blevet spillet en masse sikre kort, men jeg synes, jeg oplever, at efter John Lasseter er kommet bag roret, er en del af den gode, gamle Disney-ånd begyndt at vende tilbage.
Derudover åbner Tron: Legacy, som mange anmeldere påpeger, op for muligheden af diverse spinoffs i form af tv-serier, tegnefilm, tegneserier, bøger, flere film osv - for slet ikke at tale om fastelavnskostumer;)
De kommer sikkert ikke til at tjene pengene hjem på denne film, men det skal nok komme, når Disney begynder at malke Tron-koen i løbet af de næste par år.
Jeg glæder mig i øvrigt!
http://sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#6 Hr. Nielsen 10 år siden

Jeg kan godt anbefale filmen. Ville give den 7/10 på IMDb. Særligt trækker det visuelle design og endnu mere underlægningsmusikken oplevelsen op. Fuck musikken sparker røv og får næsten en til at tro man ser en episk storfilm der har mere på hjertet end den egentlig nok har. Dens far/søn tema fandt jeg dog også fint, selv om historien virker lidt tyndt udført.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#7 filmz-T-bird 10 år siden

#4 Jeg er faktisk 15, men ja den oprindelige Tron er længe før min tid. Synes selv jeg ser mange gamle film, men Tron er gået forbi min opmærksomhed.
Gravatar

#8 Hr. Nielsen 10 år siden

#7 Den var også en fiasko og var nu heller intet særligt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#9 Kaversmed 10 år siden

Undrer mig faktisk over hvorfor en film som Tron aldrig bliver vist i fjernsynet.. og da især her op til premieren ville det da have været oplagt med en visning. Det er godt nok længe siden jeg har set den. :(
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 filmz-loke76 10 år siden

Musikken alene var bio turen værd.. Nogen gange følte man jo det var mere en Daft Punk video og var lige ved at lave the robot og gå igang med "around the world"..
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: