“Red Faction: Origins”, en kommende tv-film baseret på den populære spilserie “Red Faction”, har fået afsløret sin rollebesætning, der vil blive ledet af en tidligere terminator.

Det er dog desværre ikke Arnold Schwarzenegger, der er tale om her, men derimod skurken T-1000 fra “Terminator 2”, der blev spillet af Robert Patrick.

I filmen, der finder sted 25 år efter hændelserne i spillet “Red Faction: Guerilla”, vil Patrick have rollen som Alec Mason, der også var hovedpersonen i “Guerilla”. I filmen leder Masons søn Jake – der vil blive spillet af Brian J. Smith fra “Stargate Universe” – efter sin forsvundne søster, hvilket bringer ham ud i en masse livsfarlige situationer.

“Red Faction: Origins” vil blive vist på tv-kanalen SyFy i løbet af maj måned. Hvis filmen viser sig at være en succes, vil der muligvis blive sat en tv-serie i produktion.

Se også: Bliver “World of Warcraft” starten på gode computerspilfilmatiseringer?Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Morf 13 år siden

Bio-film formår sjældent(for ikke at sige, ALDRIG) at konventere spil til film, med et tilfredsstillende resultat.. Men tror da helt sikkert, at en Tv-film er svaret.
"..I mean, funny like I'm a clown, I amuse you? I make you laugh... I'm here to fuckin' amuse you?.."
Gravatar

#2 Zoracka 13 år siden

Morf (1) skrev:
Bio-film formår sjældent(for ikke at sige, ALDRIG) at konventere spil til film, med et tilfredsstillende resultat.. Men tror da helt sikkert, at en Tv-film er svaret.


Jeg synes Scott Pilgrim Vs. The World var et glimrende og pragtfuld eksempel på, at denne genre kan levere noget godt. Jovist er filmen baseret på tegneserierne (Det er jo ikke fordi, at det altid hjælper), men der er trods alt også lavet et superb spil omkring universet.
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"
Gravatar

#3 Morf 13 år siden

#2

Som du netop selv siger, så er den film jo ikke baseret på et computerspil. Den forsøger blot at mixe film og spil, og jo da, det gør den med stor succes! Men mener ikke at den ligger i den genre af film, der direkte forsøger at adoptere historie, univers og/eller stemning fra spil.

Og du skal ikke se mit indlæg, som værende kritik af spil. Jeg er selv en "gudsbenådet" gamer :o) Jeg er bare af den opfattelse, at der endnu ikke er lavet en - bare nogenlunde - god film, baseret på et computerspil. (og nej, Resident Evil-serien heller ej)
"..I mean, funny like I'm a clown, I amuse you? I make you laugh... I'm here to fuckin' amuse you?.."
Gravatar

#4 Knuden 13 år siden

Det er sjovt, jeg har aldrig tænkt over det før nu, men Robert Patrick er da helt perfekt til Red Faction-serien. Hans udseende minder megameget om de figurer der er at finde, specielt i Red Faction Guerilla. Sådan ret neutrale i postur, med grove stålblikke og en flad brunhåret frisure ^^ :P
Gravatar

#5 Nukleon 13 år siden

#4 Han er bare alt for gammel til den rolle, Alec Mason ser ikke ud som om han er en dag over 30, og Robert Patrick ligner en på 60 selvom han kun er 52.
Gravatar

#6 filmz-MikL 13 år siden

EB overskrift (:
Gravatar

#7 Riqon 13 år siden

Hvorfor ikke skrive Robert Patrick i overskriften? Jeg tror nok, at vi på et filmsite som dette havde genkendt navnet (ellers kunne man da have slået det op) og samtidig havde man undgået at skulle forklare, der ikke var tale om Schwarzenegger.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Nukleon 13 år siden

Ups, så ikke lige at det foregår 25 år efter spillet. Så passer han sikkert fint ind.
Gravatar

#9 Gasivodo 13 år siden

"Do you know John Conner?"
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#10 elwood 13 år siden

Waynes world

Have you seen this boy?

Argggg!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: