Catherine Hardwicke (“Thirteen”, Twilight”) er ved at udvikle en moderne fortolkning af William Shakespeares kendte stykke “Hamlet” med Emile Hirsch (“Into the Wild”) i titelrollen hos Overture Films.

Ron Nyswaner, der har skrevet manuskripterne til bl.a. “Philadelphia” og “Kærlighedens slør”, vil stå for opdateringen af historien, der vil finde sted i nutidens USA.

Hirsch vil med sine blot 24 år være en af de yngste til at tage hovedrollen som den danske prins – en rolle, der tidligere på film er blevet spillet af bl.a. Mel Gibson, Kenneth Branagh, Ethan Hawke og Laurence Olivier, der vandt en Oscar for både filmen og sin præstation.

Hardwicke og Hirsch har tidligere arbejdet sammen på filmen “Lords of Dogtown” fra 2005.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Petrescu 13 år siden

Jøsses. Brug dog jeres kunstneriske kreativitet, frem for at koge suppe på noget eksisterende materiale. Jeg er sikker på at det bliver en udgave af Shakespeares udødelige værk som skal indfange fans af High School Musical og Twilight.
Gravatar

#2 tiany 13 år siden

Synes det er trist at Catherine Hardwicke, for fremtiden skal være kendt som Twilight-instruktøren. Ved godt det er den mest succesfulde af hendes film og jeg har jo tidligere udtrykt min begejstring for denne middelmådige film. Men Hardwicke har jo også lavet film med væsentlig mere substans i Lords of Dogtown og Thirteen.
Valar morghulis
Gravatar

#3 dræber kaninen 13 år siden

Så må Christian Bale have været den yngste, da han som 20-årig spillede "Amled" i "Prinsen af Jylland".
Gravatar

#4 stoffer 13 år siden

#1 - Ja, for "Thirteen" henvendte sig jo også udelukkende til folk der ville kunne lide "High School Musical" og "Twillight. Som Tiany siger skal man passe på med kun at se hende som instruktøren bag "Twillight". Uanset hvad man synes om den.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#5 loki 13 år siden

Er lidt overrasket over, at hun er instruktøren bag Thirteen; en ganske habil film især sat overfor Twilight. Måske hun var ofre for et elendigt manuskrift.
www.peakoil.dk
Gravatar

#6 elwood 13 år siden

Catherine Hardwicke ("Thirteen", Twilight") er ved at udvikle en moderne fortolkning af William Shakespeares kendte stykke "Hamlet"
[url=
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: