Ucensureret trailer til “Crank: High Voltage”


Lionsgate har frigivet en ucensureret red band-trailer til deres fortsættelse til den adrenalinpumpende actionfilm “Crank”, hvori Jason Statham vender tilbage i hovedrollen som den hårdt prøvede lejemorder Chev Chelios. Traileren kan ses her.

I fortsættelsen – der trods den noget hårde afslutning på den første film fortsætter direkte fra, hvor originalfilmen slap – må Chelios op imod en gangster, som har stjålet hans næsten unedbrydelige hjerte og erstattet det med et batteridrevent et af slagsen, der kræver faste elektriske stød for at fungere.

Amy Smart er tilbage i rollen som Chelios’ kæreste, og Clifton Collins Jr. spiller den tilbagetrukne lejemorders nye farlige modstander. Bai Ling er også at finde i rollebesætningen sammen med Dwight Yoakam og Efren Ramirez, som begge vender tilbage fra den originale film.

“Crank: High Voltage” får amerikansk biografpremiere til april.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 kasperfmn 12 år siden

Dette bliver en af de mest latterlige og mest underholdende film i 2009. Ser virkelig meget frem til den, var helt tosset med den første.
Gravatar

#2 MTK 12 år siden

Det ser temmelig underligt ud. Men i det mindste er den stopfyldt med pornostjerner, rappere og rocksangere.
Gravatar

#3 Hostrup 12 år siden

Den første var overdrevet grineren... og denne nye ser ud til at tage den et skridt videre.... virket meget ukompromisløs... ikke noget bedre end når filmen godt ved hvor den står henne.
Gravatar

#4 Samain 12 år siden

ja det er fantastisk, når en film er klar over havd den er og ikke prøver at være prentetiøs eller lignende. ren action for actions skyld. Det bliver højstsandsynlig ikke en oscar vinder, men den skal nok blive gode underholdning en søndag med tømmermænd :D
Gravatar

#5 Lard Hanson 12 år siden

Fuck yeah! :D
Gravatar

#6 Morpheus 12 år siden

# 4.

For min skyld måtte den squ gerne hente en Oscar hjem:P

Den første var jo intet mindre end en genial, morsom film, der forstod og underholde fra start til slut. Den her ser jo også ud til og tage den et skridt videre.

G E N I A L T

Instruktøren udtalte jo også, at hvis der skulle laves en efterfølger til Crank, blev den nødt til og være mere actionfyldt og generelt vildere. Det ser squ ud til han har overholdt det:P
Gravatar

#7 Movie Daddy 12 år siden

Ja .... Der skal åbenbart ikke mere en pistoler,bil jagter, Babser & sex for at kunne underholde små drenge.
Fatter ikke at folk gider spilde deres liv på så dårlige film.

Og fatter overhovdet ikke at Jason Statham ville synke så lavt, og være med i sådan historie løse B-film.

Kan kun beskrive denne film som en film for drenge mellem 13-19 år *LOL*

Men godt nytår til jer alle ;O)
Gravatar

#8 MOVIE1000 12 år siden

den skal helt klart ses han styrer for vildt Jason hehe klippet hvor han tager en shotgun op i røven på en anden

#7 du siger vi spilder vores liv lad os se på dit eget liv du bruger tid på at fortælle os noget som vi synes om er dårligt og hva mener du med at jason synker så lavt han har da efter min mening altid sagt ja til sådan nogle film/roller
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 filmz-Gregers 12 år siden

#7 synes nu ikke du kan være bekendt at komme med en løftet pegefinger på en film side. Ven, vi alle har vores smag - altså udtrykket "smag og behag". Så din løftet pegefinger må du gemme væk og bare hold dine meninger om vores, åbenbart, "triste" liv for dig selv. Men det er fedt du holder hovedet holdt, mens du kalder os "små drenge". Stop dog :). Godt nytår !
I'm cooler than you ;D
Gravatar

#10 Killkaj 12 år siden

Tror jeg skal have set etteren :)

- Det her ser jo så plat, fedt og grineren ud at man næsten ikke kan lade vær med at glæde sig! :D

Skriv ny kommentar: