Der er lagt op til gys og gru i det første officielle klip fra gyseren “House at the End of the Street”, der har “The Hunger Games”-stjernen Jennifer Lawrence i hovedrollen.

Se klippet her.

Filmen omhandler den nyskilte mor Sarah og hendes datter Elissa, der sammen flytter til en lille afsidesliggende by, hvor alt tilsyneladende ånder fred og ro – hvis ikke det var for nabohuset, der bærer på en uhyggelig historie. Her myrdede familiens datter engang sine forældre, og da Elissa stifter bekendtskab med den overlevende søn, Ryan, finder hun ud af, at historien langt fra er forbi.

Udover Lawrence byder filmens rolleliste også på navne som Elizabeth Shue, Max Thieriot og Gil Bellows.

“House at the End of the Street” har endnu ikke fået en dansk udgivelsesdato, men vil få amerikansk premiere 21. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Åkepool 5 år siden

Hvordan kan det være det første officielle klip, når der har været trailere ude siden april?
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#2 mathiasfolsted 5 år siden

[Åkepool] Et klip er jo ikke det samme som en trailer. Det kan godt være, at du har en anden opfattelse, men sådan forholder det sig helt faktuelt. Håber det kunne klargøre situationen :-)
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams".
Gravatar

#3 Åkepool 5 år siden

mathiasfolsted (2) skrev:
Et klip er jo ikke det samme som en trailer


Det er jeg klar over, men en trailer er ligesom fyldt med en masse klip, så på den måde mener jeg at det er forkert at kalde det for de første officielle klip.

Bare min mening.
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: