Christopher Nolan skulle efter sigende have store forbehold med at vende tilbage som instruktør på “Batman 3”, og hvis det sker, kan det have meget lange udsigter.

Ifølge sitet Batman-on-film fortæller troværdige kilder inden for branchen, at selvom Nolan tidligere har udtalt, at han har diskuteret “Batman 3” uformelt med manuskriptforfatteren David Goyer, så vil det blive svært for Warner Bros. at overtale ham til at vende tilbage til franchisen.

Den primære årsag skulle være Heath Ledger. Ifølge kilderne var Nolan så rystet over Ledgers død, at han ville stoppe franchisen med “The Dark Knight”. Desuden var det allerede planlagt, at Jokeren ville vende tilbage i “Batman 3”, men med Ledgers død blev også den idé mere eller mindre lagt på is.


Hvis Nolan alligevel beslutter sig for at kaste sig over den kappeklædte korsfarer endnu engang, vurderes det, at det sandsynligvis først vil blive tidligst i 2012, men muligvis ikke før 2013, når instruktøren har færdiggjort en række andre projekter.

I tilfælde af at Nolan ikke vender tilbage bag kameraet, vil Warner Bros. finde en anden instruktør til at fortsætte franchisen, ligesom det var tilfældet i 1990’erne, da Joel Schumacher – til ikke alles begejstring – overtog filmene efter Tim Burton.

Endnu er ingen navne officielt sluppet ud, men Zack Snyder (“Watchmen”) skulle tidligere have været på tale som en mulig afløser. Snyder skulle dog flere gange have afvist at have nogen som helst interesse i projektet.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#21 Riqon 12 år siden

PredatorX (18) skrev:
Hvad synes du om min joker identitets ide? Plat?


Nej, det tror jeg godt kunne fungere. Jeg havde i forvejen selv forestillet mig, at Jokeren ville træde mere i baggrunden i 3'eren, men alligevel stå som en person, der på mystisk vis trak i trådene. Bare der ikke går helt Jigsaw i den... ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#22 PredatorX 12 år siden

#19

du taer fej stallone ER keaton
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#23 PredatorX 12 år siden

#21

Hehehe yeah det ville ihvertfald være en uheldig udvikling:-D (hvad angår JigSAW).
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#24 BN 12 år siden

PredatorX (18) skrev:
I mine øjne kunne han sagtens have stoppet sig selv, ligesom han gjorde det overfor jokeren.


"Stoppet sig selv"? Så han skulle altså ikke have kastet sig frem mod Two-face for at undgå, at denne affyrede pistolen i hovedet på Gordon's søn?

Var det ikke to meget forskellige situationer? Batman og Jokeren-opgøret involverede ikke en dreng, som stod imellem dem.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 DemoMan 12 år siden

Jeg kan sagtens forstå hvorfor Nolan er skeptisk over for at lave endnu en Batman film. Nu har han lavet to film som (de fleste) fans og kritikere har været begejstret for og har opnået en meget høj status. Så er det nu noget af et sats at lave endnu Batman film som meget muligt måske ikke bliver lige så god som den TDK. Dog håber jeg at han vender tilbage og laver endnu én.

Angående jokeren så synes jeg de skal finde nogen andre skurke i en evt. 3 film (jeg gider bare ikke at se en ny skuespiller i rollen så tidligt), og så kan de evt. få jokeren i en senere film (jokeren behøver trods alt ikke at bryde ud fra Arkham med det samme. Og der skal nok komme mange flere Batman film. Med eller uden Nolan).

Angående Harvey Dent/Two Face. Selvfølgelig kunne det være rart hvis der kom mere med ham, men jeg synes nu, at han havde en passende afslutning. Og på den måde Batman dræbte Two Face var egentlig også ok. Batman skulle handle hurtigt for at redde drengen og gik ikke efter at dræbe Two Face (men det skete jo så alligevel)... Så på det punkt synes jeg egentlig det er ok.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#26 Kruse 12 år siden

Jeg håber at Nolan ikke vælger at lave en tredje batman-film, og han istedet vælger at fokusere på andre projekter. Desværre betyder det scenario, at Warner Brothers vil hyre en anden instrukør til den tredje film, og det kan jeg slet ikke forestille mig vil fungere, så det eneste fornuftige ville være hvis Nolan holdte en pause, og så engang senere vendte tilbage til Batman.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#27 Cowabunga 12 år siden

Netop hvis der går mange år før en ny Batman kommer, kunne det måske godt fungere med en ny skuespiller til at varetage rollen som Jokeren. Jeg ville i hvert fald meget gerne se Jokeren i den næste Batman, selvom det er svært at gøre Heath kunsten efter. Så på det punkt er jeg lidt splittet....
Gravatar

#28 PredatorX 12 år siden

#24

Jeg skal ærlig erkende at jeg kun har set Dark Knight den ene gang i biffen, så jeg må være dig svar skyldig mht de PRÆCISE situationer.

Men det er rigtigt at der er et barn imellem, jeg husker bare ikke situationen som så faretruende, at den kære batman må tage et så princip modstridende valg... Og i batman/joker opgøret, var der da ikke 300 mennesker imellem?? Noget med en båd synes jeg at huske.. Hmm måske skulle jeg se den igen snart.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#29 filmz-ab 12 år siden

Fuldstændig enig med demoman.

HeTTeh.

Jeg synes også Nolan burde holde her, man skal aldrig forsøge at toppe toppen. Og på et tidspunkt skal han jo holde, så hvorfor ikke på toppen? Derudover er jeg skideligeglad med, hvad der sker efterfølgende og hvem der overtager Nolans job, hvis han takker nej. Lige i det øjeblik han går af, erklærer jeg serien færdig. Så kan de hyre alle dem de vil, jeg er ligeglad. Det eneste jeg vil være glad for er, at Snyder lavede sin egen version. Men at fortsætte på Nolans TDK, uden Nolan, er vist alles død.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#30 filmz-Bruce 12 år siden

riqon (16) skrev:
... det er altid lige Bruce, der helt tilfældigt dukker op og gør det nødvendige."


Flatter will get you nowhere ...... FAST :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: