Christopher Nolan skulle efter sigende have store forbehold med at vende tilbage som instruktør på “Batman 3”, og hvis det sker, kan det have meget lange udsigter.

Ifølge sitet Batman-on-film fortæller troværdige kilder inden for branchen, at selvom Nolan tidligere har udtalt, at han har diskuteret “Batman 3” uformelt med manuskriptforfatteren David Goyer, så vil det blive svært for Warner Bros. at overtale ham til at vende tilbage til franchisen.

Den primære årsag skulle være Heath Ledger. Ifølge kilderne var Nolan så rystet over Ledgers død, at han ville stoppe franchisen med “The Dark Knight”. Desuden var det allerede planlagt, at Jokeren ville vende tilbage i “Batman 3”, men med Ledgers død blev også den idé mere eller mindre lagt på is.


Hvis Nolan alligevel beslutter sig for at kaste sig over den kappeklædte korsfarer endnu engang, vurderes det, at det sandsynligvis først vil blive tidligst i 2012, men muligvis ikke før 2013, når instruktøren har færdiggjort en række andre projekter.

I tilfælde af at Nolan ikke vender tilbage bag kameraet, vil Warner Bros. finde en anden instruktør til at fortsætte franchisen, ligesom det var tilfældet i 1990’erne, da Joel Schumacher – til ikke alles begejstring – overtog filmene efter Tim Burton.

Endnu er ingen navne officielt sluppet ud, men Zack Snyder (“Watchmen”) skulle tidligere have været på tale som en mulig afløser. Snyder skulle dog flere gange have afvist at have nogen som helst interesse i projektet.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#41 MOVIE1000 13 år siden

#16 jeg mener ikke at Two faces død var et slags uheld Two face truede jo en dreng med en pistol så hvad skulle han ellers have gjort?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#42 Riqon 13 år siden

#41 - Okay, så du mener, at Batmans intention var at slå Two Face ihjel?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#43 filmz-ab 13 år siden

Bat tog vel en beslutningen. Enten ryger drengen eller dent. Han kan næppe redde dem begge, og han vil nok heller ikke redde Dent når han står med en pistol. Og han blev nødt til at reagere. Det er også her Nolan leger med os. Batman har den regel om han ikke må dræbe. Men han ender jo med at dræbe allerede i Begins. Slutscenen i toget med Neeson. Ved godt Bat ikke dræber ham direkte, men han redder ham jo ikke, selvom han kunne. Nåhh, jeg kom vist på et sidespor :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#44 MOVIE1000 13 år siden

#42 både og han ville jo redde drengen og for at redde drengen måtte han jo slå ihjel men det havde set anderledes ud hvis ikke two face stod ved kanten
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#45 cansi 13 år siden

http://www.awardsdaily.com/wp-content/uploads/2009...

Han ser sku glad nok ud på det her billede. Men Nolan vender tilbage, det gør han.
Gravatar

#46 filmz-ab 13 år siden

Intentionen er vel, at redde drengen, men for at kunne gøre dette, må han bryde hans regel. Derfor er scenen sådan opbygget af Nolan. Hvad er rigtigt og hvad er forkert.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#47 Riqon 13 år siden

#44 - Two Face havde ikke behøvet dø i det fald (Batman overlevede trods alt). Two Face landede uheldigt, deraf mit ordvalg. Jeg mener ikke, det er korrekt beskrevet, at "Batman valgte at slå Two Face ihjel", som om det på noget tidspunkt blev hans intention, at Two Face skulle dø uden rettergang. Hvis det var hans intention, ja, så ryger hele pointen med, at han ikke er anarkist som Jokeren og ikke bryder sin ene regel. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#48 MOVIE1000 13 år siden

#47 landede Batman ikke på Two face
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#49 Marle 13 år siden

Dollars, dollars, dollars - de store kanoner, enhver sin egen lykkes smed - USA, et råddent land. Fy for fanden Nolan.
Gravatar

#50 PredatorX 13 år siden

#49

hahaha
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: