Christopher Nolan skulle efter sigende have store forbehold med at vende tilbage som instruktør på “Batman 3”, og hvis det sker, kan det have meget lange udsigter.

Ifølge sitet Batman-on-film fortæller troværdige kilder inden for branchen, at selvom Nolan tidligere har udtalt, at han har diskuteret “Batman 3” uformelt med manuskriptforfatteren David Goyer, så vil det blive svært for Warner Bros. at overtale ham til at vende tilbage til franchisen.

Den primære årsag skulle være Heath Ledger. Ifølge kilderne var Nolan så rystet over Ledgers død, at han ville stoppe franchisen med “The Dark Knight”. Desuden var det allerede planlagt, at Jokeren ville vende tilbage i “Batman 3”, men med Ledgers død blev også den idé mere eller mindre lagt på is.


Hvis Nolan alligevel beslutter sig for at kaste sig over den kappeklædte korsfarer endnu engang, vurderes det, at det sandsynligvis først vil blive tidligst i 2012, men muligvis ikke før 2013, når instruktøren har færdiggjort en række andre projekter.

I tilfælde af at Nolan ikke vender tilbage bag kameraet, vil Warner Bros. finde en anden instruktør til at fortsætte franchisen, ligesom det var tilfældet i 1990’erne, da Joel Schumacher – til ikke alles begejstring – overtog filmene efter Tim Burton.

Endnu er ingen navne officielt sluppet ud, men Zack Snyder (“Watchmen”) skulle tidligere have været på tale som en mulig afløser. Snyder skulle dog flere gange have afvist at have nogen som helst interesse i projektet.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#1 Hr_sol 14 år siden

Hvis Nolan ikke vender tilbage, så mener jeg bestemt ikke de burde lave filmen. Det kunne spolere det hele hvis fx Brett Ratner kom ind og rodede med universet
Gravatar

#2 Christian Voldborg 14 år siden

Lad ham nu være i fred til engang efter "Inception". Han kan jo også lave gode film udover Batman-filmene - hvilket alle ikke har fattet endnu.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 HighFlyer15 14 år siden

Ved sgu heller ik rigtig hvor pokker de skulle tage serien, uden Heath som Jokeren..
Han var den man ville se og han var den alle så frem til, så næste film i rækken ville på ingen mulig måde kunne overgå Dark Knight, hverken i hype eller cast..
Så derfor synes jeg det ville være fair nok at slukke ned for Batman her, i denne omgang, så må en ny instruktør komme igen med et forslag senere..
Gravatar

#4 filmz-ChesterB 14 år siden

#3
nul putte! der blev sq også set meget frem til filmen før Heath døde, og det var skam ikk kun pga Heath at alle så filmen...
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#5 MOVIE1000 14 år siden

hvorfor skal jokeren lige præcis være med i Batman 3 jeg vil gerne se en Batman 3 men kun hvis Nolan er på som instruktør og jeg er ligeglad med hvor lang tid det skal tage jeg synes vi har set nok til superhelte lige foreløbig så jeg vil hellere glæde mig til noget meget senere
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 filmz-Altana 14 år siden

Hvis han vælger at stoppe her skal han ikke høre noget fra mig.. Grunden giver jo mening på alle leder og kanter. Det vil også sende et godt signal i en tid hvor kapitalismen syntes at spolere samtlige film hollywood sprøjter ud for tiden..

Hvis Zack Snyder vælger at tage bolden op (Hvilket jeg ikke har noget i mod), skal han naturligvis lave hans egen version, uden at trække tråde til Nolans.. At der går 10 år gør ikke spor..
Gravatar

#7 filmz-loke76 14 år siden

Hmm dette kunne give Snyder muligheden for at lave The Dark Knight Returns, som han jo har snakket om tidligere
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 McPeter 14 år siden

Hvor er Uwe Boll når man har brug for ham... :-P
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#9 Xen 14 år siden

enig med #6

Nolan har flere gange bevidst at er kompetent nok til at lave andet end Batman, bare han fortsætter med at lave film vil jeg ikke sætte mig hen i en krog og græde.

Der er "masser" af instruktøre der kan tage "over" og lave deres egen version af Batman, og vil faktisk ikke have noget imod hvis Snyder får stafætten.

Ligegyldigt hvad skal der nok komme en mere set med TDK i bakspejlet
Gravatar

#10 The Insider 14 år siden

Få Paul Greengrass til at lave den næste, så skal jeg nok hoppe med på the hype-bandwagon!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: