Tidligere på måneden blev det rapporteret, at Neil Marshall (“The Descent”, “Doomsday”) skulle være en af de instruktører, som 20th Century Fox har udset som kandidat til instruktørposten på Robert Rodriguez’ “Predators”-filmprojekt.

Nu forlyder det, at instruktøren bag gyseren “Vacancy”, Nimrod Antal, også figurerer på filmselskabets ønskeliste.

Den ungarske filmskaber Nimrod Antal fik sit gennembrud med filmen “Kontroll” i 2003 og vil til september være klar med thrilleren “Armored” i amerikanske biografer.

“Predators”, som produceres af Robert Rodriguez, vil angiveligt blive lavet som en slags direkte fortsættelse til den berømt franchises første film, “Predator – Jagten er begyndt” fra 1987, hvor man denne gang følger et hold kommandosoldater, som må stå overfor en hel gruppe af den dødbringende Predator-race.

Projektet er sat til at få premiere 9. juli 2010, så der ventes snart at komme en officiel udmelding fra Fox vedrørende valg af instruktør.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Dolle19 15 år siden

Nøj jeg glæder mig :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Winter999 15 år siden

Anede ikke der faktisk var nogen der hed Nimrod ... *Geek reference*
Gravatar

#3 Hive 15 år siden

Det lyder umiddelbart meget som om de prøver at kopiere konceptet bag Aliens... hvilket jo virkede uovertræffeligt. Så hvis de kan få det til at virke ordentligt kan det bestemt blive rigtigt spændende....
Gravatar

#4 filmz-OutOfSight 15 år siden

Det lyder ganske godt.. Men ja.. Skal se det før jeg tror det.. Det er snart 20 år siden vi sidst så en god predator film..

Skriv ny kommentar: