Hvis man har set “Kick-Ass”, så ved man, hvorfor det kunne være problematisk at finde en grund til, at Nicolas Cage skulle vende tilbage i rollen som Big Daddy i “Kick-Ass 2”. Ikke desto mindre går rygterne nu om, at det bliver tilfældet.

Se også: ”Kick-Ass 2″ er tilbage på rette spor med ny instruktør.

Mark Millar, der står bag “Kick-Ass”-tegneserierne, har udtalt sig omkring Cages mulige medvirken, og om hvor fedt, han synes, det ville være, hvis der var flashback-scener i “Kick-Ass 2” med Big Daddy, som træner Hit-Girl.

Umiddelbart er der dog ét stort problem med Millars idé omkring flashback-scener; Chlöe Moretz er blevet betydeligt ældre siden “Kick-Ass”, så hvordan ville flashback-scener kunne fungere?

En kommentar fra John Romita Jr., som også er med til at lave “Kick-Ass”-tegneserierne, kan dog forklare Millars udtalelse, idet Romita Jr. nævner muligheden for, at flashback-scenerne bliver animerede – hvis de da i det hele taget bliver en del af filmen, da alt endnu er meget tidligt i produktionen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 the_paki_don 10 år siden

Jeg elsker Kick-Ass og jeg var rigtig glad for Nicolas Cages optræden i den film, men jeg synes, at de skal komme videre og lade hans arbejde forblive i den første film.

Gravatar

#2 enfilmnørd 10 år siden

Holder meget af den originale film, men har ualmindeligt svært ved, at se toeren blive til noget ordentligt.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 Schranke 10 år siden

hvis de laver nogle fede 80'/ popkultur tegneserie effekter i det animering de laver, så bring it on
Gravatar

#4 Lehrmann 10 år siden

Er bange for at der er gået for meget "Gossip-Girl" i den kære Hit-Girl.

Skriv ny kommentar: