AMC Biograf Premium VOD / Filmz.dk

Verdens største biografkæde: Premium VOD kommer ikke i 2018


Biograferne tror ikke, at Premium VOD bliver til virkelighed i 2018. 

Det var det store biograf-emne til debat i 2017. Bør biograf-film få uger efter premieren blive tilgængelige som ’pay per view' til hjemmebiografen også kaldet Premium VOD?

Med undtagelse af Disney så har flertallet af Hollywood-selskaberne været interesseret i PVOD som en mulighed for at øge indtjeningen.

Men forhandlingerne imellem selskaberne og biograferne har ikke ført til en aftale. Nu lægger verdens største biografkæde, AMC Theatres, da også Premium VOD på is:

”Mulighederne er små — og hvis Disney køber Fox, så er der ingen — for, at Premium VOD bliver indført i USA i 2018,” siger Adam Aron, chef hos AMC Theatres, til The Hollywood Reporter.

Dermed ligner det, at den store idé om Premium VOD aktuelt er død.

Dog kan PVOD på mindre titler blive aktuel, hvilket en af verdens førende biograf-eksperter tidligere har forklaret til Filmz.

Men det nuværende biograf-vindue imellem premieren og hjemmebiografen på de store blockbusters bliver der næppe ændret på i den nærmeste fremtid.

 

 Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 3 år siden

“Biograferne tror ikke, at Premium VOD bliver ikke til virkelighed i 2018. ”
For mig ser det ud til at der er et “ikke” for meget i den sætning ?
Gravatar

#2 Justin 3 år siden

Selvfølgelig siger han det, det ville da også som biograf direktør være fjollede at tale positivt om noget han kan tabe penge på
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Du har ret, tak.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#2 men der er jo ingen af dem der har noget med det at gøre, der tror det bliver til noget i 2018.

Skriv ny kommentar: