Forhandlingerne om Premium VOD er brudt sammen. Filmselskaberne og biograferne forhandler ikke længere om at sende premierefilm hurtigere ud i hjemmebiografen. Men idéen er på ingen måde død.

Se også: Verdens største biograf-kæde: Vi diskuterer ikke længere Premium VOD

Derimod er idéen om PVoD derimod dramatisk nedskaleret – i hvert fald i den nærmeste fremtid:

”Premium VoD-ideen er ikke død, men den bliver sandsynligvis lanceret i mere begrænset skala,” siger Patrick von Sychowski, biograf-ekspert og redaktør hos Celluloid Junkie, til Filmz.

For selv om der også i den nærmeste fremtid fra Hollywood-selskabernes side vil blive eksperimenteret med premierefilm hurtigere i hjemmebiografen, så skal du ikke regne med, at det sker for de store blokcbusters:

”Der skal ikke mere end tre Hollywood-selskaber og en stor biografkæde til, for at det kan ske. Men det bliver ikke de store hits i stil med ‘Avengers’, ‘Mission: Impossible’ og ‘Jurassic World’, men derimod mindre film.”

Tidligere har Paramount testet en slags Premium VOD med “Paranormal Activity: The Ghost Dimension” og “Scouts Guide To The Zombie Apocalypse”, men der bliver altså ikke tale om en større, systematisk model for fremtidens distribution af film.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mejse 4 måneder siden

det har jo altid været den mere realistiske løsning, selvom andre var overbevist om det ville slå igennem i fuldt flor i år :P
Gravatar

#2 Bishop 4 måneder siden

Ja ser også det også som en god løsning for de mindre produktioner.
Gravatar

#3 Mejse 4 måneder siden

#2 præcis giver de "små" film en bedre chance for at blive set, og de store chancen for stadig at tjene de penge der er nødvendigt, for at få de små film :) som tingene er lige nu er det i hvert fald den bedste løsning.
Gravatar

#4 Snipp 4 måneder siden

#2 Enig - det kan også vise sig at flere instruktører vil eksperimenter og få de større filmselskaber til at accepter flere ideer og give mere frie tøjler.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 4 måneder siden

#4 det er nok lige optimistisk nok, for den slags film, har gerne større budgetter, det er ikke dem du kommer til at se på netflix.
Gravatar

#6 Snipp 3 måneder siden

#5 er aldrig optimistisk :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 3 måneder siden

#6 aha
Gravatar

#8 Kim Pedersen 3 måneder siden

1. Der bliver aldrig tale om "de små film", lige præcis de film går jo månedsvis i biograferne.

2. Der bliver alene tale om de største flops. Og dem vil man næppe kunne tage forhøjet udsalgspris for, som jo er grundstammen i Premium VoD.

3. Så jo, Premium VoD i sin tidligere beskrevne form er stendød.

Skriv ny kommentar: