Video: Batmobilen jagter Jokeren i “Suicide Squad”


Det har længe været rygtet, at Batman er at finde i DC Comics’ kommende “Suicide Squad”, hvor Jokeren er blandt skurkene. Ben Affleck er blevet set på settet, og nu sætter nye private optagelser mere ild under det rygte.

Se også: Private optagelser: Se Jared Leto som Jokeren i “Suicide Squad”

I optagelsen kan man nemlig se Batmobilen jagte Jokerens bil rundt i Torontos gader, hvilket kan tyde på, at Ben Afflecks Batman ikke bare er med i en mindre cameo-rolle, men som en central del af handlingen – hvis det da ellers er Batman, der er i Batmobilen.

Suicide Squad” rammer de danske biografer den 4. august 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Geekalot 5 år siden

hehe :)
Gravatar

#12 Den fede 5 år siden

I er sgu sjove er I....og fik mig da også til at smile. Men nu ligger landet jo sådan, at det er tilsnuskede amatør-optagelser og derfor ikke noget, der skulle have været ude. Jeg ved ikke med jer, men jeg ville personligt have haft det vildeste kick ud af at se denne surprise i biffen, som den var tiltænkt (og her mener jeg, at Batman har en rolle i filmen, nu I er i tvivl). Det er helt normalt at advare om spoilers, også i overskriften. Og i dette tilfælde er det da ganske nemt at gøre. Eksempelvis med en overskrift a la:

Spoiler: Se hvem der jager Jokeren i spritny Suicide Squad-video

Så har alle et valg. Det synes, jeg faktisk ikke er vanvid.
Gravatar

#13 sickchild 5 år siden

#12 jeg giver dig helt ret. Dette burde have været en spoiler nyhed.

Skriv ny kommentar: