Video fra settet til “Robin Hood”

Entertainment Weekly har besøgt settet til Ridley Scotts “Robin Hood”, og man kan se en preview-video med optagelser til filmen samt interviews med Russell Crowe og Cate Blanchett her.

Filmen følger Robin Hood (Crowe) og hans håndgangne mænd, der i det 13. århundreds England tager kampen op mod korruptionen i Nottingham og står i spidsen for et oprør mod kongemagten. Historien om mesterbueskytten Robin begynder, da han går i Kong Richards tjeneste i krigen mod Frankrig. Efter Richards død rejser Robin til Nottingham, som lider under den korrupte og despotiske sherif, der overbeskatter byen.

Robin forelsker sig i den slagfærdige enke Lady Marion (Blanchett). Hun er dog usikker på, hvilke hensigter korsfaren fra de dybe skove har. For at redde byen samler Robin en gruppe mænd, som udser sig den forkælede overklasse som deres mål.

Scott Grimes spiller Robin Hoods nevø Will Scarlet, Kevin Durand spiller Lille John, og Danny Huston har rollen som Richard Løvehjerte.

“Robin Hood” indtager danske biografer 13. maj 2010.

Læs også: Ridley Scott – Hollywoods utrættelige håndværker.



Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 filmz-Utyske 15 år siden

#8 -

Virkelig? Disneys udgave har jeg altid ment var et virkelig stort og ligegyldigt flop. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#12 davenport 15 år siden

Tidsmæssigt passer det udemærket med krigen mod Frankrig, der netop fandt sted der.

Men er det noget jeg har drømt, eller var der ikke snak om, at den her film skulle ses ud fra sheriffens synspunkt??? Og at Robin var en skurk??
Det havde jeg ellers glædet mig til..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#13 willierap 15 år siden

Ja, jeg er også skeptisk. En ting er, at Errol Flynn filmen alligevel ikke bliver overgået, men noget andet, at det gerne må være i overensstemmelse med dels historiske fakta, dels Howard Pyles roman (og dermed de gamle legender).

Faktum er, at Richard Løvehjerte (1157-1199) selv var fransk (altså Normanner). Hans navn var i øvrigt Coeur de Lion af samme grund. Han talte efter sigende meget lidt engelsk (eller saksisk), idet fransk var normannernes sprog og England var under normannisk herredømme på det tidspunkt. Ja, siden Vilhelm Erobreren.

Historisk var Richard en vigtig figur i korstogene, idet han ledede det tredje korstog (1189-1192). Hvis filmen finder sted efter korstoget, hvor han i Frankrig nedkæmpede diverse oprør, hvorunder han til sidst blev dræbt, kan det dog godt passe med "krig mod Frankrig", selv om det er noget vrøvl, at det skulle være "mod Frankrig". Det foregik bare der, hvor Frankrig ligger i dag.
Gravatar

#14 davenport 15 år siden

Var de ikke i krig i godt 100 år?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#15 Lord Beef Jerky 15 år siden

#9 Well, Men In Black var aldrig rigtig mig. Fin nok film, men jeg tror jeg var lidt for gammel da den kom ud. Men In Tights fangede mig i den helt rigtige alder dog.

#10 Den er da heller ikke helt forfærdelig, og ja... første halve time (eller deromkring) er ligefrem rigtig god, men derefter bliver den en smule for sødsuppe og gentagende for min smag.

#11 Disney's udgave er for mig et fint eksempel på en god børnefilm. Moralen er noget der især passer børn godt, men også hele sproget og plottet er legende og fuldstædigt useriøst på den helt rigtige måde. Måske ikke den bedste Disney-film, men jeg anser den stadig som en af de bedre.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#16 BN 15 år siden

yoda (10) skrev:
#8

Personligt har jeg også et svagt punkt for Costner-versionen, som jeg synes er ganske stemningsfuld. Især filmens første halve time er rigtig god og dyster.


Selvom jeg normalt synes rigtig godt om Kevin Costner som skuespiller, så er han efter min mening fuldstændig malpalceret som Robin Hood og nok den mest ubritiske Robin Hood jeg nogensinde har set. (Costner-versionen vil jeg dog betegne som fin, kulørt underholdning, som jeg giver 4/6.)

Jeg har altid savnet en mere "beskidt" og realistisk Robin Hood, modsat den ligeledes kulørte og meget polerede udgave med Errol Flynn. Jeg håber, at Ridley Scott er mand for at opfylde mit ønske - film som 'Gladiator' og 'Kingdom of Heaven' bestyrker ihvertfald mit håb herom.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#17 Highland Park 15 år siden

#15: Det var blot tænkt som en dårlig joke. Du ved... mænd i forskellige udgaver... æv. :/
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#18 Yoda 15 år siden

#16

bn (16) skrev:
Robin Hood og nok den mest ubritiske Robin Hood


Helt enig! Dog mener jeg ikke, at Costner er den værste i filmen. Den plads indtager Christian Slater som Will Scarlett. Alan Rickman som sheriffen er dog herligt ondskabsfuld på den humoristiske måde :-)

bn (16) skrev:
Costner-versionen vil jeg dog betegne som fin, kulørt underholdning, som jeg giver 4/6


Igen helt enig! Det er også en 4/6-film i min bog.

Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#19 filmz-Utyske 15 år siden

#18 -

Rickman er så oss' det eneste der holder den film oppe. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#20 Yoda 15 år siden

#19

Ja, han er absolut filmens største es :-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: