“Harry Potter”-forfatteren J.K. Rowling er klar med sit første filmmanuskript i “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, der på dansk får titlen “Fantastiske Skabninger og hvor de findes”. Nu kan du komme et smut bag om den store produktion.

Se også: Medie: Det her er den bedste “Harry Potter”-film

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” er baseret på Hogwarts-lærebogen af samme navn, der er baseret på et manuskript fra “Harry Potter”-forfatteren J.K. Rowling.

Den foregår i “Harry Potter”-universet, men finder sted i New York 70 år før Harrys tid med fokus på Newt Scamander, en såkaldt Magiczoologist, der spilles af Oscar-vinder Eddie Redmayne (“Teorien om alting”).

Foruden Eddie Redmayne kan du også opleve skuespillere som Colin Farrell, Ezra Miller, Ron Perlman, Jon Voight og Katherine Waterston i de magiske roller.

David Yates instruerer “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, der får dansk premiere d. 17. november, 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ingeb 8 år siden

slipper vi aldrig for det lorte univers?

har set harry potter og jeg var langt fra begejstret.

de burde stoppe sig selv..
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

#1 Hvis du lader være med at se det, slipper du for dit pis, så kan os der finder dem hyggelige se dem :)
Gravatar

#3 David Munch 8 år siden

Indtil videre synes jeg ikke FBaWtFT lugter ret meget af Harry Potter universet... Håber der bliver skruet op for charmen når vi nærmere os en frigivelse.
Gravatar

#4 Buschaka 8 år siden

#3 det skal nok blive en forkortelse man husker :p men enig, det føles ikke som Harry Potter udfra de klip der er kommet ud indtil videre, den skal dog ses, Harry Potter bøgerne er stadig den eneste samling jeg har læst 100 % samt filmene var fantastiske, så mine forventninger er nok ret høje til den her film
Behold! The last Lombax in the universe!

Skriv ny kommentar: