Allerede d. 19. december frigiver DC Films “Justice League” på Digital HD i Sydkorea. I den anledning lokker koreanerne nu med indledningen på DCEU-floppet – som du nu kan se.

Se også: Box Office-prognose: “Justice League” bliver dårligste billetsælger i DCEU

Efter introteksterne følger to scener – én med Superman, én med Batman – der begge er instrueret af Zack Snyder-afløseren Joss Whedon.

Superman-scenen minder i stil meget om åbningen af sommerens “Spider-Man: Homecoming”, der også blev optaget i smartphone-format med en humoristisk tone.

Her er det tydeligt at se, at Henry Cavills overskæg er blevet fjernet med CGI, hvilket gør overlæben på Superman-skuespilleren mærkeligt sløret.

Derefter følger begyndelsen på selve “Justice League”, hvor Batman jagter en kriminel på flugt. En scene, som Whedon oprindeligt havde optaget mere komisk, men som blev beordret mere mørk for ikke at ændre for meget på Snyders udgangspunkt.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Lagde ikke mærke til hvor slemt det var da jeg så filmen men nu da jeg har set det frygter jeg at jeg kun vi stirre på hans CGI overlæbe hvis jeg nogensinde kommer til at se filmen igen. Razzies burde genindføre worst visual effect kategorien bare for at 'ære' denne film.
Gravatar

#2 Bachone 2 år siden

Jeg tror aldrig jeg ville lægge mærke til eller tænke over det hvis jeg ikke vidste det...

Skriv ny kommentar: