Star Trek”-instruktøren J.J. Abrams har længe gået rundt og ønsket at få gang i en filmatisering af Stephen Kings bogserie “The Dark Tower”.

Men det er ikke blot Abrams, der går med de ønsker – også King selv og folkene bag den populære Abrams-producerede tv-serie “Lost” skulle være meget interesseret i at få projektet i gang.

King skulle efter sigende havde solgt rettighederne til en “The Dark Tower”-filmatisering til Abrams og “Lost”-medskaberen Damon Lindelof for blot 19 dollars – et tal, som har stor betydning i bøgerne.

Og nu hvor “Lost” er ved at slutte, så åbner det op for muligheden for at det næste store projekt for Abrams og co. meget vel kunne være “The Dark Tower” – noget, som Lindelof dog har udtalt, at han ikke vil tænke på, før han har færdiggjort “Lost”. Samtidig priser han dog King og bogserien til skyerne, hvilket er forståeligt, da de har haft stor indflydelse på hans arbejde på “Lost”, som i større grad er inspireret af Kings arbejde.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Winter999 14 år siden

Ja tak! JA TAK! Nu nu nu nu! Kom igang!
Gravatar

#2 Riqon 14 år siden

Dyre rettigheder, må jeg sige. Normalt sælger han dem kun for $1 :-P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Buzz 14 år siden

The Dark Tower som en tv-serie måske?
Gravatar

#4 mr gaijin 14 år siden

19 dollars? Jeg ville da gerne have budt 20 :p

Sjovt at nogle siger, at film kun handler om penge. Her taler vi endda om et superkommercielt projekt, og alligevel giver King rettighederne væk stort set gratis. Ja, det er da klart, at King kan sælge flere bøger, hvis filmene bliver en succes. Men han kunne sagtens tage nogle millioner for rettighederne og samtidig tjene penge på bogsalget efterfølgende. Næ, for de fleste forfattere og filmfolk er det fortællerglæden, glæden ved at skabe, der er den store drivkraft.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 MOVIE1000 14 år siden

bliver det til en tv serie?
for så glæder jeg mig også hvi det bliver film, men ser helst tv serien komme. kender ikke bøgerne men med de personer bag serien/filmen så kan det ikke gå galt.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Buzz 14 år siden

5# bøgerne er på 10 bend tro jeg, men jeg kan ikke bruge den til noght af lige vel.
Gravatar

#7 Winter999 14 år siden

Selve Dark Tower betyder utrolig meget for King, og er egentlig meget symbolsk at han sælger det for 19 $ da det nu spiller en central rolle i bøgerne. Som #4 det viser den store glæde han har for projektet.

Jeg ville nu sige nej tak til en TV-Serie. MED MINDRE den bliver finansieret godt af f.eks. ABC eller noget i den stil, for de andre TV Serier/Miniserie/TV film som er lavet over Kings bøger har ikke været særlig gode.

#6 Der er 7 :)
Gravatar

#8 neran 14 år siden

Kan ikke andet end at glæde mig til det projekt, hvis det bliver til en realitet. Dog tror jeg det bliver noget af en udfrodring for Abrams, det her, og han må på alle måder tage sig al den tid han skal bruge.
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#9 PredatorX 14 år siden

Lyder meget fedt:-D

... Men en HBO produceret The Walking Dead tv-serie lyder MEGET bedre.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#10 Buzz 14 år siden

9 #hvad er The Walking Dead, er det også Stephen Kings?

Skriv ny kommentar: