Star Trek”-instruktøren J.J. Abrams har længe gået rundt og ønsket at få gang i en filmatisering af Stephen Kings bogserie “The Dark Tower”.

Men det er ikke blot Abrams, der går med de ønsker – også King selv og folkene bag den populære Abrams-producerede tv-serie “Lost” skulle være meget interesseret i at få projektet i gang.

King skulle efter sigende havde solgt rettighederne til en “The Dark Tower”-filmatisering til Abrams og “Lost”-medskaberen Damon Lindelof for blot 19 dollars – et tal, som har stor betydning i bøgerne.

Og nu hvor “Lost” er ved at slutte, så åbner det op for muligheden for at det næste store projekt for Abrams og co. meget vel kunne være “The Dark Tower” – noget, som Lindelof dog har udtalt, at han ikke vil tænke på, før han har færdiggjort “Lost”. Samtidig priser han dog King og bogserien til skyerne, hvilket er forståeligt, da de har haft stor indflydelse på hans arbejde på “Lost”, som i større grad er inspireret af Kings arbejde.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#21 tranberg 13 år siden

Stop spoiling!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#22 Kviesgaard 13 år siden

Gad vide hvor meget Stephen King tog for at lade Marvel lave en tegneserie baseret på hans The Dark Tower bogserie.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#23 Krisser 13 år siden

Mener Abrams og Lindehof selv har sagt, at de ønsker at lave 7 film. Hvis de må/får de rigtige finansielle muligheder.
Gravatar

#24 Graversen 13 år siden

Overskriften til nyheden er lidt misvisende for J.J. Abrams har da haft en del projekter siden LOST. Han har jo ikke haft noget at gøre med LOST efter de første par afsnit af første sæson.

Men jeg er stadig 100% klar på at se et Abram/Lindelof projekt.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#25 moulder666 13 år siden

Jeg er SÅ tændt på at se J.J. Abrams lave den - de skal dog bare sørge for at lave den tilpas mørk, beskidt og dyster! Og den ide med at få Christian Bale ind som Roland...weeeeell...jeg ved sgu ikke...lige umiddelbart ville jeg hellere have en person, der var en smule mere slidt udseendemæssigt - Clint Eastwood for 20 år siden!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#26 Krisser 13 år siden

Roland er jo også baseret på Clinten for 20 år siden, cirka : ) - men jeg tror sådan set Bale er et fint valg til en filmfortolkning.
Gravatar

#27 moulder666 13 år siden

#26 Jah - det kan da godt være...min første tanke var egentlig, at man bare burde give Viggo Mortensen en sandblæsning, og så var han klar! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#28 Krisser 13 år siden

Dét ville faktisk også være et ganske fornuftigt valg.
Gravatar

#29 filmz-loke76 13 år siden

Lyder som en fed ide..


Men nej nej nej nej og atter nej til Stoneface Bale, ufatteligt hvor overvurderet han er blevet på Heath Ledgers gode skuespil.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#30 Riqon 13 år siden

loke76 (29) skrev:
Men nej nej nej nej og atter nej til Stoneface Bale, ufatteligt hvor overvurderet han er blevet på Heath Ledgers gode skuespil.


Hvad skal det lige sige? Jeg er med på, at han er overvurderet (ikke at han er dårlig skuespiller, men hans fans er lidt for hardcore her og der), men hvad har det lige med Heath Ledgers præstation at gøre? Går ud fra du mener Jokeren.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: