Spekulationerne om den næste “Batman”-film har raset derudaf siden “The Dark Knight” fik premiere, selv inden Christopher Nolan overhovedet har bekræftet, at han vil lave flere film om den mørke ridder.

Udover rygtet om Angelina Jolie i rollen som Catwoman har Telegraph UK igennem en unavngiven kilde angiveligt kendskab til hvem, producerne af filmen er ude efter i en fortsættelse: Johnny Depp som Gækkeren og Philip Seymour Hoffman som Pingvinen.

”Producerne er overbeviste om, at rollen som Gækkeren er perfekt til Depp. Johnny er professionel. Han vil være i stand til at tage imod instruktion og stadig gøre karakteren til sin egen. Og hvilken bedre Pingvin er der end Philip Seymour Hoffman?” udtalte kilden.

Rollerne som henholdsvis Gækkeren og Pingvinen er tidligere blevet spillet af Jim Carrey i Joel Schumachers “Batman Forever” og Danny DeVito i Tim Burtons “Batman Returns”, foruden karakternes optræden i “Batman”-filmen fra 1966, hvor de blev spillet af Frank Gorshin og Burgess Meredith.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 13 år siden

"Johnny Depp som Gækkeren og Philip Seymour Hoffman som Pingvinen."

Den er jeg da med på ..
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Håber Nolan tager et break fra al den her hurlumhej, som efterhånden er kommet op i luftlag på steroider og koncentrerer sig om en ny film, inden han begynder at få idéer til den næste Batman.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 filmz-daneimp 13 år siden

Gækkeren minder for meget om Joker, men tror det ville være fedt med Depp i den rolle... Men pingvinen er bare for klam og latterlig! Minus respekt til den batman fjende!!
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net
Gravatar

#4 cansi 13 år siden

Hader virkelig nyheder hvor der står, kilden påster dit og kilden påster dat.

De som har fulgt med i nyheder omkring tdk og generelt nolan og hans batmanværk ved at Nolan har flere gange sagt at han ikke ville vælge Pingvinen, da man ikke kan føre en realistisk historie på ham...

Ellers er jeg klar på Depp som The Riddler, men har Depp snart tid tilbage, han er jo også lige skrevet sig til at lave Burtons Alice.
Gravatar

#5 filmz-mcclane 13 år siden

måske skulle de holde på two-face og jokere da jeg synes de er nogle mere interessant karaktere bare ik pingvinen og catwomen de holder ik til nolan´s stil.Gravatar

#6 steadi07 13 år siden

Depp som Gækkeren er næsten ligeså slemt som Jolie som Catwoman... Jeg kan virkeligt ikke klare at se de to på en skærm.

Modstanden mod Depp kom dog først efter "Pirates", den har altid været der ved Jolie.

Men Phillip Seymour Hoffman måtte godt få en skurkerolle, tror han ville være i stand til at skabe en skurk på højde med Ledger's Joker.
Gravatar

#7 blahblah 13 år siden

Pingvinen er vel ikke mere urealistisk end Two-face.
Gravatar

#8 rockysds 13 år siden

#4 Pingvinen er vel en af de skurke, som det er forholdvis nemt at putte en realistisk historie på. Jeg ved godt, at Christoper Nolan har sagt:
"I'd be more excited to have Philip Seymour Hoffman in the film than to have the Penguin. There are certain characters that are easier to mesh with the more real take on Batman we're doing. The Penguin would be tricky." i 2006 om "The Dark Knight", men jeg anser ham nu slet ikke som umulig i Nolanverset. Men at han ikke er den mest sandsynlige, kan man nok godt konstatere, især ift. hvad David Goyer og Jonathan Nolan har udtalt umiddelbart inden premieren på "The Dark Knight.

Desuden handler nyheden jo ikke om, hvem Nolan vil have, men hvem producerne (angiveligt) går efter.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 filmz-vanilla 13 år siden

#7: Jokeren er en mand med maling i ansigtet. Pingvinen er en fed dværg der kan flyve med en paraply.
Gravatar

#10 filmz-ChesterB 13 år siden

#6
må jeg ha lov at spørge hvorfor Depp har fortjent dit had? og for den sags skyld også Jolie? Depp er da for det meste fremragende synes jeg.

men jeg er da frisk på dette hvis nolan er ombord igen :)
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow

Skriv ny kommentar: