Den tidligere Oscar-vindende filmproducent Harvey Weinstein er blevet testet positiv for covid-19.

Tidligere på måneden blev Harvey Weinstein dømt til at sidde i fængsel til, at han fylder 90 år efter at være blevet dømt i en #MeToo-sag – læs om det her.

Siden er Harvey Weinstein begyndt at afsone sin straf i fængslet Wende Correctional Facility, hvor der nu er nyt om den dømte filmproducent.

Søndag blev Harvey Weinstein således testet positiv for coronavirus, skriver Reuters.

Det får nu én af Weinsteins advokater til at udtrykke bekymring for sin klients tilstand:

”Når man tager Hr. Weinsteins helbred i betragtning, så er vi naturligvis bekymrede,” siger Imran Ansari.

Læs også ‘Vildt coronabillede: Virkeligheden ligner plakat til “The Walking Dead”‘.


Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 Mads47 2 måneder siden

Star Trek fever (29) skrev:

Jeg har sagt at jeg er generelt imod kunstig befrugtning, medmindre det er ved sygdom. Og da jeg ikke opfatter homoseksuelle som syge, ja så kan de selvfølgelig ikke det. Og det står jeg ved.


Ja det blev din forklaring til, men det var ikke det du sagde i sin tid. Men som sagt du kan ikke stå ved det.
Gravatar

#32 Blandet Landhandel 2 måneder siden

Star trek fever. Jeg slynger om med med passende beskyldninger ja. At du skriver noget nedladende pis på en hjemmeside og bagefter forventer at jeg skal grave gamle udsagn frem på en hjemmeside hvor man kun kan bladre 1 side af gangen tilbage og ikke kan se en brugers historik, handler enten om at du har manglende selvindsigt eller på manipulerende vis forsøger at sætte mig på et timelangt arbejde af sadistiske årsager som jeg ikke er interesseret i. Hvilken af de to udsagn der passer (måske gør begge) interesserer mig ikke, da jeg ikke er din marionetdukke. Jeg skrev tag det som en sejr hvis du har lyst, og så skal jeg nok fortsætte med at give dig på munden når du træder forkert fremover. Dette gælder stadig. Nu gider jeg ikke mere pis så jeg stopper for i dag og så kan du få lidt flere verbale tæsk imorgen hvis du stadig er en lille klovn.
Gravatar

#33 Star Trek fever 2 måneder siden

Blandet Landhandel (32) skrev:
Star trek fever. Jeg slynger om med med passende beskyldninger ja. At du skriver noget nedladende pis på en hjemmeside og bagefter forventer at jeg skal grave gamle udsagn frem på en hjemmeside hvor man kun kan bladre 1 side af gangen tilbage og ikke kan se en brugers historik, handler enten om at du har manglende selvindsigt eller på manipulerende vis forsøger at sætte mig på et timelangt arbejde af sadistiske årsager som jeg ikke er interesseret i. Hvilken af de to udsagn der passer (måske gør begge) interesserer mig ikke, da jeg ikke er din marionetdukke. Jeg skrev tag det som en sejr hvis du har lyst, og så skal jeg nok fortsætte med at give dig på munden når du træder forkert fremover. Dette gælder stadig. Nu gider jeg ikke mere pis så jeg stopper for i dag og så kan du få lidt flere verbale tæsk imorgen hvis du stadig er en lille klovn.Det må være hårdt at være dig. Hyg dig på din piedestal.
Get woke, go broke.

Skriv ny kommentar: