Remake-drømme: En gruppe vrede “Star Wars”-fans ønsker et remake af “The Last Jedi” – nu er plakaten her.

Skuffede “Star Wars”-fans samler angiveligt ind til et remake af “The Last Jedi”.

Nu har Fernando Reze skabt plakaten til det ønskede remake – og det ligner en noget anden film, end den Rian Johnson og Lucasfilm gav premiere i biograferne.

Her er Luke Skywalker fremstillet som en muskuløs helt, imens Leia er tilbage i sin bikini fra “Return of the Jedi”.

Den nye kvindelige hovedrolle, Rey, er sendt tilbage i køkkenet, hvor hun tilbereder porgs i ovnen.

Et udsnit af “The Last Jedi”-kritikerne har særligt vendt sin vrede imod den nye “Star Wars”-trilogis fokus på ligestilling med plads til kvinder og minoriteter.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

muligvis noget af det sørgeligste jeg nogensinde har set.
Gravatar

#2 Bishop 4 år siden

#1
Meget sørgeligt. Der var åbenbart ikke nok "White Male Supremacy" i Rian Johnson's version...
Gravatar

#3 OliverDK 4 år siden

Jeg bare hader medie verden i dag. Tosserne (de få både til højre og venstre) får medietid nærmest ukritisk og masserne (dem i midten) med reelt konstruktiv ros/kritik bliver tiet ihjel ved at blive placeret med tosserne til højre eller venstre når de ytre noget der bare har en snert af lighed med tosserne.

Jeg savner dengang landsbytosserne var nogen vi bare grinte af og sagde jaja Jens det går nok alt sammen, hils Maren. I dag skaber medierne den ene clickbait overskrift efter den anden når landsbytossrne råber højt på eksempelvis Twitter og alle andre landbytosser flokkes så for at tage afstand/yde support.

Det er sgu trættende efterhånden.
Gravatar

#4 Bishop 4 år siden

#3
Men det her er også hvad jeg vil kalde Landsby-tosse kategorien.
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

Hold nu kæft hvor er det en sørgelig plakat, i starten tænkte jeg det må næsten være satir. Men der er alt for meget kvindehadsk og racistiske toner i Star Wars debatten. Små for tårnet mænd der ikke kan klare et cast der ikke cater til deres små sarte egoer.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Ja man skulle næsten tro at det er en plakat til en spoof-film. Jeg ønsker ikke en remake af TLJ, og hvis det er disse folk, der skulle stå bag, så er det i hvert fald definitivt, for de har absolut ingen begreb om Star Wars.

Problemet for mig i TLJ er ikke kvindelige karakterer, men derimod kedelige karakterer, karakterer, der træffer dumme/ulogiske beslutninger, pga. den retning man ville trække historien, Mary Sue/Gary Stu karakterer.

Jeg havde faktisk heller ikke tænkt mig som Rian Johnson skrev det: "I’m gonna walk out with a laser sword and face down the whole First Order?”. Jeg ønskede faktisk at få svar på, hvorfor han søgte efter det første Jedi Tempel, og hvorfor Leia mente han var så afgørende i kampen.
Gravatar

#7 The one is back 4 år siden

it look like B-movie
Gravatar

#8 Pretty Ugly 4 år siden

Det kan da tydeligvis ikke være ment som andet end satire.
“I read somewhere their periods attract bears. Bears can smell the menstruation.” — Brick Tamland
Gravatar

#9 halenissen 4 år siden

En ting er landsbytosser forstærket af medierne. En anden ting er medierne, der ikke gør deres job.

Denne plakat er IKKE lavet af selv samme folk, som gerne vil udgive en ny Star Wars, der både er kvindehadsk og latterlig. Den er lavet af en ganske almindelig dude, der prøvede at illustrere, hvordan deres idé kunne komme til at se ud på en plakat. Han er altså stærk modstander af deres såkaldte "remake" og har lavet en ganske passende parodi af den.
Gravatar

#10 Salt 4 år siden

Der vil aldrig komme en star wars film igen som folk vil være tilfredse med.. jeg var ved at få kaffen galt i halsen da jeg så det Photoshoppede billede af den ældre afdøde Lea i bikini.. det kan vel kun være en dårlig joke ellers er det nok den ringeste idé nogen nogensinde har fået

Skriv ny kommentar: