Doctor Strange står over for sin hidtil største trussel i den magiske og virkelighedsforvrængende trailer til MCU’s næste multiverseventyr.

Benedict Cumberbatch-superhelten Stephen Strange er langt fra færdig med multiverset, på trods af hændelserne i Marvels seneste formidable film, “Spider-Man: No Way Home”, hvor han spillede en central rolle.

I “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” udforsker Marvel-troldmanden multiverset med hjælp fra selveste Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), der selv netop har stået over for sine egne magiske udfordringer i Disney+-serien “WandaVision”. Traileren afslører derudover både Chiwetel Ejiofors tilbagevenden som den onde troldmand, Mordo, samt det første blik på Xochitl Gomez som den debuterende superhelt America Chavez.

Læs også: ‘”Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ undergår 6 ugers reshoots”

Sidst men bestemt ikke mindst afsløres universets ‘største trussel’, som Mordo, kalder ham: En ond udgave af Dr. Strange selv — ganske ligesom vi så ham i den animerede multivers-serie “What If…?”.

Sam Raimi, der er godt bekendt med Marvel, idet han stod for den første “Spider-Man”-trilogi, sidder i instruktørstolen på den kommende superheltefilm. Traileren afgiver da også nogle dystre vibes, der sagtens kan forbindes med instruktørens erfaring inden for horror-genren.

Raimi har slået sig sammen med en anden “Spider-Man”-veteran, nemlig komponisten Danny Elfman, der altså har stået bag musikken på den kommende film.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får dansk premiere den 5. maj 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: