Tenet ny premiere Danmark 26. august / Filmz.dk

Warner Bros.-insider: Her er den nye premieredato til “Tenet”


Dansk premieredato bliver angiveligt udskudt til senere i august – USA må vente til september.

“Tenet”-premieren er blevet udskudt på ubestemt tid til senere i 2020. Men en insider har nu tilsyneladende lækket de nye premieredatoer.

Som Warner Bros. annoncerede i går, så bliver der ikke længere tale om én samlet global premieredato til Christopher Nolan-filmen – det skyldes coronasituationen i USA.

Warner Bros. vil senere på ugen officielt annoncere de nye datoer, men en insider har nu tilsyneladende afsløret dem over for The Washington Post.

Filmz har i dag talt med flere danske biografkilder, der fortæller, at de ikke har fået information om, at “Tenet” flyttes fra den 12. august – men det er planen.

Den anonyme Warner Bros.-kilde afslører således, at “Tenet” får premiere den 26. august uden for USA – altså også i Danmark – mens amerikanerne må vente til den 4. september.

Læs også ‘“Tenet”-ændring får konsekvenser: Flytter gigantisk gyserfilm‘.

Warner Bros. har internt været splittet om beslutningen. På den ene side har Christopher Nolan og distributionsafdelingen hos Warner presset på for at give premiere til “Tenet” snarest, mens WB-chef Toby Emmerich og ejerne fra AT&T frygter at miste deres investering på 200 millioner dollars ved at frigive midt under coronakrisen.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 GoyleFromTheFitnessClub 11 måneder siden

Havde alligevel en eksamen den 13. så i'm glad
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#2 Miko666 11 måneder siden

venter bare til den udkommer helt...gider ikke spilde mine penge når den alligevel er udskudt så længe
Gravatar

#3 filmz-Den Lyserøde Panda 11 måneder siden

Jeg så klip fra filmen inden Dark Knight repremiere og det virker som en film man sagtens kan se mere end en gang hvis man skal have alt med - og det skal man jo :)
Gravatar

#4 JimmyLarsenDamsgaard 11 måneder siden

Det er alligevel datoer der ligger så tæt, at det lyder underligt at vælge at droppe verdenspremiere for... Jeg vil gerne vædde 2,3 bananer på at de datoer ikke holder.

Skriv ny kommentar: