De to filmselskaber Warner Bros. og Legendary Pictures har længe samarbejdet om at få en lang række blockbustere lavet. Dette samarbejde, der har talt bl.a. Christopher Nolans Batman-trilogi og “Man of Steel”, ophører dog nu.

Se også: Warner Bros. vil have “Man of Steel 2” klar til 2014.

Grundet til bruddet skulle være, at Legendarys direktør, Thomas Tull, ønsker mere kreativ kontrol over studiets fremtidige projekter, hvilket nu har medført, at selskabet søger andre veje. Warner Bros. derimod vil nu fokusere på at udvikle flere filmfranchises alene i stedet for sammen med et medfinansierende filmselskab.

Legendary derimod er stadig interesseret i at have en fast partner, hvorfor selskabet er gået i forhandlinger med andre store filmselskaber som Universal Pictures, 20th Century Fox, Sony Pictures og Lionsgate Pictures.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 9 år siden

Jeg synes det er en god nyhed, Legendary har været for meget i baggrunden, i deres smarbejde med Warner Bros. Håber de får en aftale med Lionsgate. Hvis ikke, så Sony.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Maroti 9 år siden

Nogen der ved om WB så står alene for "Man of Steel 2" nu, eller om de fortsat arbejder sammen på projekter der var annonceret før brudet?
Gravatar

#3 Mister Marvel 9 år siden

ja, den tanke fik jeg egentlig også. Men det kan jo også åbne en masse døre op, for mere selvstændige projekter.
Hvis jeg var dem ville jeg kontakter JMS(manden bag babylon-5 m.m.) og spørge om han var interesseret i at lave mere babylon-5 serier eller film, selvføligt ´sat ´ efter filmen B5: the lost tales .
Fordi selvom der er lavet utroligt meget B5 , så tror jeg sagtens der kunne laves mere endnu, da det er en enorm stor univers, og ja ved godt nogle af skuespillerene er døde, men alligevel.
Dem der er døde er Andreas katsulas(G´kar) , Michael O hare (commander sinclair/valen) , jeff conway(Zack) og richard biggs (dr. stephen franklin) .
Men de andre skuespillere er jo stadigvæk i live.
Ved godt det er fan-boy drøm :-)
Men ville godt hvis der kom mere :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: