Selvom Warner Bros. længe har gået med planer om at lave en fortsættelse til “Superman Returns”, kan filmselskabet nu bekræfte, at de i stedet vil starte helt forfra med deres franchise om Manden af Stål og reintroducere den ikoniske superhelt i et nyt filmprojekt.

“Superman Returns”, der blev instrueret af Bryan Singer, viste sig at være en økonomisk skuffelse for Warner Bros., som derfor nu helt har opgivet planerne om den direkte opfølger, “Superman: Man of Steel”, som de oprindeligt havde regnet klar til biograferne i 2009, hvis “Superman Returns” var blevet bedre modtaget.

Filmselskabet satser derfor på, at en Superman-filmatisering vil blive et hit, hvis man visker tavlen ren, ser bort fra de foregående film og starter helt forfra på eventyret om Kryptons sidste søn – formentlig på samme måde som Louis Leterriers “The Incredible Hulk” fungerede som et såkaldt reboot af Ang Lees “Hulk”.

Warner Bros. har tidligere fået enorm succes med Christopher Nolans reboot af “Batman”-filmfranchisen, “Batman Begins” og ikke mindst dennes fortsættelse “The Dark Knight”. MGM har ligeledes høstet stor markedsomsætning ved at genstarte deres 007-serie med “Casino Royale”.

Jeff Robinov fra Warner Bros. kan fortælle, at de allerede er ved at udvikle en række nye film baseret på DC Comics’ superhelte, og at han gerne ser, at disse projekter får samme dystre tone som i “The Dark Knight”.

”Vi forsøger at gøre filmene så mørke, som figurerne kan tillade det,” forklarer Robinov, der også vil sætte dette dystre præg på “Superman”.

Det forventes, at filmselskabet vil annoncere deres planer for fremtidige DC Comics-filmatiseringer over de næste par måneder. Som situationen ser ud nu, vil de udgive fire tegneseriefilmatiseringer inden for de næste tre år – inklusive en tredje “Batman”-film, den nye fortolkning af “Superman” og to endnu ikke offentliggjorte projekter, der fokuserer på andre DC Comics-figurer. Filmene om “Grønne Lygte”, “Lynet”, “Green Arrow” og “Wonder Woman” er alle i udviklingsfasen.Vis kommentarer (61)
Gravatar

#41 filmz-Kadann 14 år siden

#39 -

Så skal du vist også lige checke hans SModcast ud, hvis du ikke kender den allerede. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#42 wiseguy 14 år siden

#41 Nej! den kender jeg heller ikke, så der er vist nok at kaste sig over... 61 Smodcast!!
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#43 filmz-Kadann 14 år siden

#42 -

Do iiit! ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#44 Spanner 14 år siden

Evening With Kevin Smith 1+2 er kanon underholdning :) Han har bare at komme til Danmark på besøg.

Hvis man ikke har hørt Superman Reborn/John Peters historien, som der linkes til i #18, fatter man ikke meget af referencen til netop dette i Superman: Doomsday.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#45 natterjack 14 år siden

41 skrev:
#39 -

Så skal du vist også lige checke hans SModcast ud, hvis du ikke kender den allerede. :)
Suk ja, især episoderne med Scott Mosier er hysterisk morsomme. Det fedeste ved den podcast er sgu nok hans ærlighed, han er så pisseligeglad med om det er personlige ting han snakker om. I afsnittene hvor hans kone er medvært får man sgu nogle voldsomme historier, eksempelvis om hans vanvittige anus-fetich, han satte sig fx på knæ så han kunne kigge på hans kones nøgne rektum, mens hun gjorde sig klar til fest, så han kunne få sig en spiller. Nævner han vist også på en af Q&A dvd'erne.
Gravatar

#46 mr gaijin 14 år siden

#36 Om Singers film er gode eller ej er et smagsspørgsmål. Jeg tror ikke, at du forstår betydningen af ordet 'naiv', men det har ikke noget med smag at gøre.

Faktisk var mit spørgsmål mere åbent end retorisk. Hvem kan få en god, tidssvarende og tilmed dyster film ud af forlægget?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#47 natterjack 14 år siden

#46

a French loanword (adjective, form of naïf) indicating having or showing a lack of experience, understanding or sophistication


Passer da meget godt?
Gravatar

#48 mr gaijin 14 år siden

#47 Nej, det passer ret skidt. At du ser nogle andre værdier i film end jeg, er ikke ensbetydende med, at du mangler erfaring, forståelse eller sofistikation. Desuden har det danske ord 'naiv' andre betydninger, der ligger tættere på det tyske. Nemlig enfoldig og godtroende. Her er den danske betydning af ordet:

naiv adjektiv <-t, -e>
Åbn alt
Betydning og brug
som tror på alt, hvad de bliver fortalt uden at tage kritisk stilling til det
Synonymer
barnlig
blåøjet
enfoldig
godtroende
lige kommet ind med firetoget
troskyldig
uerfaren
umiddelbar
uskyldig


Desuden putter ord i munden på mig. Dermed fremstår din argumentation i #36 både som arrogant og usaglig. Jeg har ikke skrevet "at andre instruktører ikke skulle kunne gøre det bedre." Jeg har stillet et spørgsmål med nogle lette retoriske konnotationer. Men som jeg forklarer i #46, er det ment som et åbent spørgsmål. Et spørgsmål som du igen undviger at besvare.

Hvem er dit bud på en instruktør, der kan løfte opgaven?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#49 natterjack 14 år siden

#48 Det var så heller ikke sådan jeg forstod det, det jeg mente med naiv var påstanden om at hvis Singer ikke kan lave en god Superman film, kan ingen. En påstand som jeg så åbenbart har misforstået.
Gravatar

#50 mr gaijin 14 år siden

#49 Fint nok. Det var vist en gensidig misforståelse.

Min pointe er blot, at de er nødt til at hive en virkelig stor kanin op af hatten, hvis deres ambitioner skal indfries.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: