Ikke alle fans af Alan Moores tegneserie-klassiker, “Watchmen”, var tilfredse med Zack Snyders fortolkning af den. Nu forsøger Warner Bros. igen med en mere kilde-loyal fortolkning i deres afdeling for DC Animated Universe.

Se også: Zack Snyder diskuterer “Watchmen”-serie med HBO

Det er Comic Book Resources, der skriver, at Warner Bros. er på vej med en animeret filmatisering af “Watchmen” med en forventet R-rating.

Warner Bros. beskriver selv den kommende filmatisering som trofast over for den originale graphic novel, hvilket også vil afspejle sig i selve animationen.

Alan Moore var som bekendt utilfreds med, at Zack Snyder live-action-filmatiserede tegneserie-klassikeren tilbage i 2009. Spørgsmålet er så, om en mere loyal animation kan gøre Moore glad igen?

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 7 år siden

Synes ellers det var en helt ok filmatisering
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Michael2t 7 år siden

Ifølge IMDb har Moore aldrig set filmen, fordi han principielt er imod filmatiseringer af hans værker. Han vil ikke engang have sit navn i filmenes credits, så vidt jeg husker. Når jeg læser nyheden får jeg indtrykket af, at Moore specifikt er utilfreds med Snyder's version - men han vil altid være uinteresseret i alle versioner. Tvivler på, at Warner Bros. ikke ved det.

Umiddelbart er det vel kun slutningen, der er betydeligt anderledes fra tegneserien. Jeg synes ikke, at problemet var, at filmen ikke var tro nok mod tegneserien. Jeg vil nærmere mene, at det bare er svært at få historiens flow til at fungere på film uden yderligere ændringer - måske lidt ligesom Ringenes Herre antager jeg (har ikke læst bøgerne). Hvis man vil være mere tro mod den oprindelige Watchmen-historie, så tror jeg, at en tv-serie vil være bedre.

Det kunne dog være forfriskende at se en animeret version frem for en live action. Håber de beholder stilen i tegneserien.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#2 Du har helt ret - er nu præciseret, tak :)

Skriv ny kommentar: