Den længe planlagte pseudo-opfølger/genindspilning til Robin Hardys klassiske “The Wicker Man” (“Offerfesten”) fra 1973 er blevet droppet. Den nye filmudgave med titlen “Cowboys for Christ”, der skulle benytte sig af nye omgivelser til originalfilmens skræmmende tema, var sat til at gå i gang med optagelser i denne måned i Skotland.

Grunden til at stikket er blevet trukket på projektet, der igen skulle instrueres af Hardy, skyldes problemer med financieringen, hvor produktionsselskabet ikke kunne få nok penge til at realisere filmen.

Manuskriptet til “Cowboys for Christ” omhandler en kristen sanger, der sammen med sin cowboy-kæreste fra Texas rejser til Skotland for at deltage ved en musikfestival. Det går dog til deres gru op for dem, at festivalen er et røgslør for et grusomt hedensk offerritual.

Christopher Lee, som også medvirkede i den originale “The Wicker Man”, skulle også have haft en nøglerolle i den nye film, hvori også Paul Wesley, Susie Amy og Morgan James havde takket ja til at medvirke.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 squee 14 år siden

Var dette nummer 2 genindspilning, som der tidligere var tale om?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 filmz-DocDoom 14 år siden

Det er vist ikke det der står, vel? :-)
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#3 squee 14 år siden

Jeg husker det bare som om, at Christopher Lee skulle være med i den nye genindspilning, så det var derfor, jeg blev i tvivl
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 filmz-BrotherJack 14 år siden

Det hele virkede ret syret i forvejen! Men pseudosequel remake'et er - her, et år efter det andet remake - annulleret.

Har altid følt at "The Wicker Man" var et lucky punch, selvom filmen var utrolig. Den ekstremt latterlige Director's Cut-version bekræftede det også i høj grad! Så...

Skriv ny kommentar: