“The Other Guys”-stjernen Will Ferrell og “Sex Education”-skuespilleren Emma Mackey er de seneste navne på rollelisten til Greta Gerwigs “Barbie”, rapporterer THR.

Den kommende film om den umiskendelige dukke har med de to seneste tilføjelser samlet sig noget af et bemærkelsesværdigt hold både foran og bagved kameraet.

Det er nemlig ikke tit, man ser en film om et stykke legetøj have en instruktør og forfatter som Greta Gerwig (“Little Women” & “Lady Bird”) bag roret, og da slet ikke i samarbejde med en forfatter som Noah Baumbach (“Marriage Story” & “The Squid and the Whale”) ved sin side.

Filmen bliver kun endnu mere interessant af, at man har fået ikoner som Margot Robbie og Ryan Gosling til at spille hhv. Barbie og Ken. Derudover er stjerner som “Shang-Chi”-hovedrolleindehaver Simu Liu og “SNL”-idol Kate McKinnon at finde blandt castet, der altså nu er blevet udvidet med både Ferrell og Mackey.

Læs også: “Margot Robbie bliver en del af stjerneensemblet i Wes Andersons næste film”

Selvom der endnu ikke er nogen officielle detaljer om filmens handling, så spiller Ferrell efter sigende en administrerende direktør i et legetøjsfirma, der muligvis er Mattel, producenten bag Barbie-dukken. Vi ved stadig ikke noget om Mackies rolle.

“Barbie” har endnu ikke nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: