Robert Eggers og Willem Dafoe har i to omgange vist sig som en fantastisk parring, og heldigvis ser det ikke ud som om, de er færdige med at samarbejde.

Dafoe er efter al sandsynlighed det seneste navn til at slutte sig til “The Lighthouse”-instruktørens næste film, et remake af stumfilmsklassikeren “Nosferatu” fra 1922. “Spider-Man”-stjernen er ifølge Deadline under forhandlinger om en endnu ukendt rolle i gyseren.

Går forhandlingerne som man håber, slutter Dafoe sig til “It”-stjernen Bill Skarsgård, “The King”-skuespilleren Lily-Rose Depp og “The Menu”-skuespilleren Nicholas Hoult, der inden længe også spiller med i en anden vampyrfilm, “Renfield”.

Skarsgård har rollen som den titulære vampyr, der i 1800-tallets Tyskland stalker en ung kvinde spillet af Depp.

“Nosferatu” er ingen fremmed for Dafoe, hvis anden Oscar-nominering kom på baggrund af hans rolle som en fiktionaliseret udgave af Max Schreck, skuespilleren, der spillede Nosferatu i den originale 1922-film.

Dafoe har arbejdet sammen med Eggers på instruktørens seneste to film, “The Lighthouse” og “The Northman”. Sidstnævnte fik premiere sidste år og havde en anden Skarsgård-bror, Alexander, i hovedrollen.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Northman” lige her.

“Nosferatu” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: