“Weapons”, den næste film film fra instruktøren bag en af 2022’s største horroroverraskelser, er endt hos New Line Cinema efter en intens budkrig.

“Barbarian” blev en fantastisk succes for instruktør og forfatter Zach Cregger, der inden filmens premiere var bedst kendt for sin tid som en del af comedy-gruppen “The Whitest Kids U’ Know”. Den velmodtagne horrorfilm gjorde ham dog hurtigt til et eftertragtet navn i Hollywood, hvilket i den grad blev stillet til skue, da budkrigen til hans kommende film “Weapons” begyndte tidligere på ugen.

Du kan læse vores anmeldelse af “Barbarian” lige her.

Flere store filmselskaber og producenter bød ifølge The Hollywood Reporter på filmen ubeset – altså inden man overhovedet havde læst filmens manus, der ramte markedet den 22. januar. Herefter brød budkrigen for alvor ud, og det endte altså med Warner Bros.-afdelingen New Line Cinema som sejrsherre.

Kampen om at få Cregger med på holdet har resulteret i flere imponerende og – for mange andre filmskabere – misundelsesværdige fordele for instruktøren. Først og fremmest er filmen garanteret en biografudgivelse, hvilket man har prioriteret på trods af, at der var højere bud fra eksempelvis Netflix. Derudover er den garanteret at få grønt lys, mens instruktøren også får final cut på filmen, så længe den opnår en bestemt modtagelse ved testvisninger.

“Weapons” beskrives som en horrorstorfilm, der spænder over flere sammenhængende historier, og som minder om Paul Thomas Anderson-filmen “Magnolia” i dens tone.

Hvornår vi skal forvente at se “Weapons”, ved vi ikke endnu, men en ting er sikkert: den skal nydes i biograferne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: