”Puds dine briller, trylleklovn. Du kan ik’ se vores røv for bare fodsåler.” Det er – ifølge en pressemeddelelse – Karinas reaktion på, at “Winnie & Karina: The Movie” i årets varmeste weekend slog Harry Potter ned på en 2. plads, efter at han havde siddet på førstepladsen i 3 uger med den nyeste film i serien, “Harry Potter og halvblodsprinsen”.

Winnie tilføjer: ”Man tænker: Er det en fugl? Er det et fly? Er det Harry Potters film, der bliver skamtrampet af Winnie og Karinas fans?”

“Winnie & Karina: The Movie” blev således weekendens mest sete film i de danske biografer med 20.072 solgte billetter, og den slår dermed “Harry Potter og halvblodsprinsen” – som er ude i 21 flere kopier – med blot 158 billetter.

Klik også i videoen herunder for at se Winnie og Karinas ærlige mening om Harry Potter.

Kunne ikke finde video

Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Michael Andersen 11 år siden

Nicki52 er lost.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#32 Bony 11 år siden

#31 - Hahaha.. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#33 Nicki52 11 år siden

dolphinfriendly (21) skrev:
#20 Med Winnie & Karina??!!

Ja, der er de vild med tumpefilm. Altså Harold & Kumar, Vegas Baby og kan ikke komme i tanke om flere.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#34 ducktorwho 11 år siden

dude (3) skrev:
Regner Grasten har gjort det igen!
Man kan så være "Kloge Åge" og synes at det er dårlige film Regner Grasten Filmproduktion laver, men det er sjældent eller rettere stort set aldrig han får under 100.000 i biografen.Ja, man kan være nok så meget karl smart om Regner Grasten - jeg finder det især morsomt når disse "kloge åger" ikke engang formår at stave mandens navn korrekt, og kalder ham "Regnar".

Han producerer familiefilm med publikumstække. Ikke kunst. Og helt ærlig, i et lille bitte land som Danmark, så forstår jeg ham godt - der er s'gu da ikke nogen økonomi i at lave Lars Trier knockoffs til det danske marked. Hvem ville i øvrigt også gide se mere af sådan noget lort? Hellere et godt grin, en charmerende historie, eller en sød gang romantik - så kan jeg få mit intellektuelle fix andetsteds (evt. fra en bog?)

Han er god til det han laver - hver gang han forsøger sig med noget større (Familien Gregersen, anyone?) så går det for det meste galt. Så hold dig bare til det, du er god til, Grasten, og tjen nogle skillinger!! =)
Gravatar

#35 frz 11 år siden

Filmen var så dårlig, at jeg ikke engang grinede på noget tidspunkt selvom jeg var småstiv... Kan endda selv ok lide nogen af deres små sketches, men hold kæft hvor var filmen ringe.

Ligger lige på niveau med "Stjerner uden hjerner" og "Slim slam slum". Bunden af dansk film er nået!

Skriv ny kommentar: