Instruktøren Wolfgang Petersen, som her til sommer er biografakutel med katastrofefilmen “Poseidon”, kan i et interview afsløre, at han stadig har planer om at opsætte en “Batman vs. Superman” på det store lærred.

Petersen fortæller: ”Jeg synes stadig, at Superman/Batman kampen og det at sætte dem sammen i én film, ville blive fuldstændig fantastisk. Jeg håber stadig at den vil blive lavet, fordi de er så forskellige, som vi kender dem. Den dystre Batman og den mere spejder-agtige Superman. Det er så rart at lege med dem begge to og se hvordan dynamikken og kampen mellem de to ville fungere.”

En tidlig synopsis til projektet fulgte Bruce Wayne på et blodigt hævntogt over mordet på sin nye hustru, hvor Superman blander sig i det drabelige opgør og bliver nødt til at kæmpe et næsten dødeligt slag mod den mørke ridder. Men duoen må snart efter forene deres kræfter, da det viser sig at en fælles fjende står bag mordet.

Petersen tilføjer afslutningsvis, at han altid er intersseret i at forfølge idéen og håber at den vil blive en realitet.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#51 filmz-Kadann 16 år siden

#49 -

Ok, tja.. de tegneserier er jeg så ikke stødt på endnu, men så har han indtil for ganske nyeligt brugt netskydere. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#52 filt 16 år siden

#51, nedskydere? ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#53 blahblah 16 år siden

Han har ikke brugt webskydere i et par år nu.
Gravatar

#54 filmz-Kadann 16 år siden

#52 -

Så så, unge mand.. jeg fodrer dig til Warren Ellis, hvis du ikke er sød. :-p
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#55 Hive 16 år siden

De nye Spider-Man tegneserier tæller fandme ikke. Alt udgivet fra og med klon-sagaen der raserede for snart en del år siden eksisterer ikke i min verden. Han bruger netskydere, og dermed basta! :p
Gravatar

#56 Spanner 16 år siden

Hvis den endelig skal laves, synes jeg at det skal være en Buddy-movie med Vince Vaughn som Superman og Owen Wilson som Batman
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#57 Ikari 16 år siden

#56 Og med Ben Stiller og Will Ferrell som henholdsvis Jokeren og Lex Luthor velsagtens?
Gravatar

#58 filmz-kaotmus 16 år siden

Spiderman og webskydere: I blander det originale og Ultimate universet sammen. I det originale univers har Peter Parker konstrueret sine net-skydere selv (og er nu midt i 30erne, gift, de fleste af skurkene er døde og det samme er tante May). Ultimate universet er en genfortolkning af unverset (af fantastiske forfattere som Warren Ellis, Brian Bendis og Mark Millar), og i det er Spiderman teenager, og kan skyde med net organisk. Jeg kan varmt anbefale Ultimate universet, mens det gamle generelt er blevet for gammelt og repetitivt.

Batman/Superman: Jeg tror også filmen bliver ringe, ikke mindst med Wolfgang P ved roret. Det er dog forkert at klandre filmen for at blande to universer. De er helt sikkert de to tegneserie-figurer, der har optrådt oftest sammen overhovedet. Hele DC universet er nærmest bygget op omkring modsætningen mellem dem. Før der var noget, der hed superhelte film havde de i mange år et fast blad, hvor de arbejdede sammen. Det kan laves fedt, netop fordi de er så forskellige, men det kræver IMO en bedre historie end den, der pitches i nyheden.
Gravatar

#59 Confused101 16 år siden

#58 Jeg er ikke for sikker på det med Ultimate Spiderman. Primært fordi jeg aldrig har læst en Ultimate tegneserie. Men den historie jeg tror jeg tænker på er "The Other", der strækte sig over 12 kapitler. Der blev hans kræfter ændret, men kan ikke finde med det organiske spind. Men fra wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_The_Other

HVIS jeg husker rigtigt er det indenfor det sidste år denne mutation er sket, og noget der er kommet til sidenhen.
Gravatar

#60 filmz-kaotmus 16 år siden

#59: Det lyder utroligt tamt!

Skriv ny kommentar: