Instruktøren Wolfgang Petersen, som her til sommer er biografakutel med katastrofefilmen “Poseidon”, kan i et interview afsløre, at han stadig har planer om at opsætte en “Batman vs. Superman” på det store lærred.

Petersen fortæller: ”Jeg synes stadig, at Superman/Batman kampen og det at sætte dem sammen i én film, ville blive fuldstændig fantastisk. Jeg håber stadig at den vil blive lavet, fordi de er så forskellige, som vi kender dem. Den dystre Batman og den mere spejder-agtige Superman. Det er så rart at lege med dem begge to og se hvordan dynamikken og kampen mellem de to ville fungere.”

En tidlig synopsis til projektet fulgte Bruce Wayne på et blodigt hævntogt over mordet på sin nye hustru, hvor Superman blander sig i det drabelige opgør og bliver nødt til at kæmpe et næsten dødeligt slag mod den mørke ridder. Men duoen må snart efter forene deres kræfter, da det viser sig at en fælles fjende står bag mordet.

Petersen tilføjer afslutningsvis, at han altid er intersseret i at forfølge idéen og håber at den vil blive en realitet.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#61 filmz-Kadann 16 år siden

#59 -

Det lyder som om at Marvel er ved at lave samme trick som DC lavede for nogle år siden, at fucke for meget rundt med en af deres mest populære karakterer.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#62 blahblah 16 år siden

Nej, spider-man skyder IKKE med netskydere.

Ved ikke med Ultimateuniverset, jeg har læst alt der er, men kan faktisk ikke huske det.
Det er ikke værd at bruge tid på, Ultimate Spider-Man og de andre er en slags nedtonede børneversioner af superheltene.

Bortset fra The Ultimates som faktisk er mere voksent, og klart noget af det fedeste Marvel nogensinde.

Jeg kan godt lide de biologiske webskydere i bladet, synes det virker en del mere overbevisende end de mekaniske han brugte ind til den storyline hvor hans krafter ændrede sig.
Gravatar

#63 filmz-kaotmus 16 år siden

Jeg er ikke enig i din kritik af Ultimate universet. Spider-man er ganske rigtigt yngre, men jeg synes ikke det er en børneversion (der er fx allerede nu flere og grummere dødsfald end der har været i den almindelige serie i mange år, og døden er mere permanent og derfor stærkere her).

Ultimate Spiderman fokuserer bare på noget meget centralt for Spiderman karakteren, ansvaret og problemerne med de to identiteter (og minder som sådan mere om filmene end de aktuelle tegneserier i det officielle univers). Jeg synes det almindelige univers' Spiderman for efterhånden længe siden mistede sit særpræg og degenererede til en lidt for standard, kedelig superhelt.

Ultimate Fantastic Four er jeg så ikke så begejstret for, på trods af den ellers fremragende Warren Ellis. Ultimates er ganske rigtigt virkeligt fedt - Ultimate Galactus er også ganske godt indtil videre.
Gravatar

#64 holddakæft 16 år siden

superman vil jo altid vinde! for han er jo....superman og vilde krafter osv... og batman er bare et menneske

Skriv ny kommentar: